Íme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!

Balatonfüred elsőbálozó Boór Bettina Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.
A balatonfüredi Boór Bettina (k), miután megválasztották a 190. Anna-bál szépévé a balatonfüredi Anna Grand Hotelben 2015. július 25-én. Mellette első udvarhölgye, a balatonfüredi Barna Dorina (b) és második udvarhölgye, a komáromi Szép Csenge. Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében szombat este rendezett 190. Anna-bálon a közönség szavazhatott az általuk legszebbnek ítélt hölgyekre. A tizenöt legtöbb szavazatot kapó nő közül az öttagú zsűri, V. Kulcsár Ildikó újságíró, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Gömbös Lóránd, a Tracon Electric ügyvezető igazgatója, Schiffer Miklós divatszakértő és Zoób Kati divattervező választotta ki a bál királynőjét és udvarhölgyeit, akik idén mind elsőbálozók lettek.

Barna Dorina, az Anna-bál első udvarhölgye (balra), Szép Csenge, az Anna-bál második udvarhölgye (jobbra) Forrás: MTI

10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálról

Idén július 25-én 190. alkalommal rendezték meg Balatonfüreden az Anna-bált, ami visszahozza a régi idők hamisítatlan báli hangulatát. Íme, 10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.