Jennifer Lopez 46 évesen is elképesztően dögös fürdőruhában!

Forrás: Instagram/jlo -
hajó barátok énekesnő Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő egy jachton szülinapozott a hétvégén. A sztár bátran letagadhatna pár évet, fantasztkius alakját bárki megirigyelhetné.

Jennifer Lopez július 24-én lett 46 éves, a születésnapját pedig nem csupán egy napig ünnepelte. A hétvégét például a családjával, és a barátival töltötte, akikkel egy hajón múlatták az időt.

Forrás: Instagram/jlo

A világsztár több képet is feltöltött a hivatalos Instagram oldalára, ahol megmutatta, miért is ő a világ legdögösebb dívája a mai napig.

Jennifer Lopez és barátnői. Forrás: Instagram/jlo
"Hamm, bekapta" - Megízlelték Horváth Éva egyik legnagyobb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-horvath-eva-modell-musorvezeto-hajat-megdezsmalta-egy-kecske.htmlHiába, aki istállóba jár, az extrém kalandok áldozatává válhat, így járt a modell is, akit előszeretettel nyalogattak a kecskék.TV + Sztárok--Katy Perry az elnök embere! Meglepő képet posztolt az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-katy-perry-enekesno-bill-clinton-es-george-bush-exelnokok-mellett-pozol.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára: két exelnök között tündököl.TV + Sztárok--Dekoltázsát szelfizte Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-lola-enekesno-dekoltazsat-szelfizte.htmlAz énekesnő, aki koncertről koncertre jár, imádja lekapni magát az anyósülésen. Ezúttal is egy igazán dögös képet sikerült készítenie magáról.TV + Sztárok--Most végre tényleg nagyon csinos Baukó Éva: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150727-bauko-eva-elkepeszto-formaban-van-gyonyoru-fotot-posztolt.htmlA Tinderen nyomuló Baukó Éva, aki legutóbb fontos évfordulót ünnepelt (egészen pontosan azt, hogy már két éve nem ivott alkoholt, és nem fogyasztott tudatmódosító szereket), elképesztő formban van.TV + Sztárok--Szívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-anyjanak-whintey-houstonnak-uzent-halala-elott-bobbi-kristina-brown.htmlAnyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki vasárnap távozott az árnyékvilágból.TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.