Bugyi nélkül, dominaruhában ünnepelt Jennifer Lopez

Forrás: AFP/Mike Coppola -
bugyi dögös nevetséges domina Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő valószínűleg azt hitte, hogy brutálisan dögös lesz a 46. születésnapjára választott ruhában – pedig nevetségesen festett.

Nemcsak a bugyi, hanem a jó ízlés is hiányzott JLo hétvégi szettjéből. Az énekesnő, aki nagy híve a sokat mutató ruháknak, ezúttal sem bízott semmit a képzeletre. Mindehhez ráadásul még egy kis kötözött sonka életérzés is járult. Az énekesnő egyébként 46 éves létére nagyon dögös, de ez a szerelés előnytelen és túl sok volt.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A képeket itt nézheted meg!

5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--Így fest Zimány Linda smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150727-zimany-linda-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlA 29 éves celebnő Instagram oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.Trend--Így még biztosan nem láthattad Lady Gagát! http://www.life.hu/trend/20150726-lady-gaga-meresz-sminkben-es-hatalmas-dekoltazzsal-pozolt.htmlEltorzult arccal, vastagon rajzolt és strasszokkal díszített szemöldökkel, no meg mély dekoltázzsal pózolt legújabb képén Lady Gaga. Az énekesnő szinte felismerhetetlen a fotón.TrendAFPVillantós ruhában szurkol a Barátok közt dögös színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150726-kiss-ramona-a-hungaroringen-szurkol.htmlKiss Ramóna aztán tudja, hogy kell a férfi szurkolók figyelmét elterelni a versenyautókról. TrendOrigoÍme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.Trend--Charlize Theron szokatlanul választott - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150724-heti-stilusmustra-szerepel-benne-charlize-theron-cara-delevingne.htmlNyáron garbó, bőrszerkó, netán virágminta? A sztárokat nem érdekli a kinti hőmérséklet, csak aszerint választanak outfitet, hogy épp mihez van kedvük. Mutatjuk is, kik voltak a héten a legstílusosabbak!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.