Így fest Zimány Linda smink nélkül

Forrás: Instagram/ Zimány Linda -
smink nélkül fekete-fehér Zimány Linda természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves celebnő Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.

Vasárnapi relaxáláshoz ezek szerint nem sminkeli magát a luxuskörülmények között nyaraló Zimány Linda. A híresség, akinek legutóbb alakjára szóltak be a kommentelők, a no make up hashtaggel üzente, hogy most bizony semmi nincs az arcára kenve: így néz ki a maga természetes valójában. A rövid hajú celebnő fekete-fehér fotón mutatta meg, milyen smink nélkül.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Tényleg nincs smink Zimány Lindán?

Karsai Zitát kihagyták Dj Bobo budapesti show-jábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karsai-zita-tancosnot-kihagytak-dj-bobo-budapesti-showjabol.htmlA híres dj hazánkban, a Budapest Parkban ad koncertet hamarosan. Karsai Zita, aki a svájci rapper show-jának egyik főszereplője mégsem lép fel nálunk.TV + Sztárok--Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDekoltázsát szelfizte Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-lola-enekesno-dekoltazsat-szelfizte.htmlAz énekesnő, aki koncertről koncertre jár, imádja lekapni magát az anyósülésen. Ezúttal is egy igazán dögös képet sikerült készítenie magáról.TV + Sztárok--Romantika a Ringen: Vajon kinek szurkol Gianni és Debreczeni Zita?http://www.life.hu/sztarok/20150726-debreczeni-zita-es-gianni-a-hungaroringen.htmlMegérkezett Debreczeni Zita és szerelme, Gianni is a Hungaroringre.TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián karúszóval medencézik?http://www.life.hu/sztarok/20150726-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-strandolnak.htmlNagyon vicces kedvében volt a minap Berki Krisztián, aki kislányával csobbant a medencébe. TV + Sztárok--Az internet népe kiakadt Sarka Kata és Bernie Ecclestone közös képénhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-sarka-kata-bernie-ecclestonenal-pozolt.htmlAhogy sok magyar híresség, úgy Sarka Kata is ott van a Hungaroringen. Több pilótával is sikerült közös képet készíteni, de a Bernie Ecclestone-nal készült fotót nem tudták befogadni a rajongók.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.