Dobó Kata még szebb smink nélkül, mint kifestve - Fotó

Forrás: Instagram/Dobó Kata -
tündöklés Dobó Kata smink nélkül szerelem gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő festék nélkül mutatta meg napsütötte arcát egy laza kedd reggelen.

Dobó Kata régebben már megmutatta smink nélküli fáradt arcát, most azonban csak úgy tündököl gyönyörű, natúr valójában. Hiába, a színésznő vagy nem öregszik, vagy csak az új szerelemben virult ki. Utóbbi a legelképzelhetőbb, hiszen megtalálta a számára megfelelő társat, aki nem csak lelkileg, hanem szakmailag is passzol hozzá.

Forrás: Instagram/Dobó Kata
A nők rémálma: az elmosódó tusvonalhttp://www.life.hu/trend/20150722-a-nok-remalma-az-elmosodo-tusvonal-larion-oscar-trukkjei.htmlImádsz tussal dolgozni, rajongsz a szexi cicaszemért, de télen-nyáron meg kell küzdened az elmosódó tusvonallal? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockHűha! Alig ismertünk rá Lilurahttp://www.life.hu/trend/20150728-lilu-a-boden-tonal-pozolt-napszemuvegben-es-ananaszos-pulcsiban.htmlA meseszép Boden-tótól posztolt szelfit Instagram oldalára a műsorvezető, akit hirtelen meg sem ismertünk a fotón.Trend--Összeöltözött Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20150728-katain-hercegne-es-vilmos-herceg-osszeoltozott-egy-vitorlas-versenyen.htmlUgyanolyan sötétkék pulóvert húzott magára Cambridge hercege és hercegnéje egy vitorlás rendezvényen.Trend--Megmutatta új tetkóját David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150727-david-beckham-uj-tetkot-keszittetett-maganak-vajon-kinek-szanta.htmlA világhírű exfocista a minap igazán meglepte a rajongóit, amikor egy tetováló szalonból jelentkezett be az Instagram oldalán.TrendOrigoVillantós ruhában szurkol a Barátok közt dögös színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150726-kiss-ramona-a-hungaroringen-szurkol.htmlKiss Ramóna aztán tudja, hogy kell a férfi szurkolók figyelmét elterelni a versenyautókról. TrendOrigoÍgy még biztosan nem láthattad Lady Gagát! http://www.life.hu/trend/20150726-lady-gaga-meresz-sminkben-es-hatalmas-dekoltazzsal-pozolt.htmlEltorzult arccal, vastagon rajzolt és strasszokkal díszített szemöldökkel, no meg mély dekoltázzsal pózolt legújabb képén Lady Gaga. Az énekesnő szinte felismerhetetlen a fotón.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.