Így emlékezett meg elhunyt édesapjáról Jenson Button

Forrás: Facebook/Jenson Button -
pilóta feleség Jenson Button Forma-1 család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos F1-es versenyző feleségével közösen emlékezett meg elhunyt édesapjáról. 

Jenson Button, aki nemrég még hazai celebekkel fotózkodott egy belvárosi pubban, csinos feleségével közös képet töltött fel a hivatalos Facebook oldalára. A pilóta 2014-ben Hawaiion vette feleségül szerelmét, Jessica Michibatát, akinek Valentin-napon kérte meg a kezét. A brit versenyző egy különleges alkalomból borozgatott kedvesével, ami mellé egy megható megjegyzést fűzött, melyben megemlékezik az elhunyt édesapjáról, akivel tavaly szívroham végzett.

Jenson Button és felesége, Jessica Michibata Forrás: Facebook/Jenson Button

"Ma a te születésnapodat ünnepeljük Apa, könnyekkel a szemünkben, de mosollyal az arcunkon. Nyugodj békében, te legenda" - írta a kép mellé a sztár.

Luxusszülinap Gáspár módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigoÍgy élvezik luxusnyaralásukat Rubint Rékáék - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150726-rubint-reka-es-schobert-norbert-fitneszedo-amerkiaban-nyaralnak.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: a Schobert család éppen Amerikában nyaral. Rubint Réka pedig egy álomszép fotóval jelentkezett be a tengerentúlról. CsaládOrigoMeglepő kijelentést tett Vastag Csaba: "Családot alapítok!" http://www.life.hu/csalad/20150702-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-gyereket-akar.htmlMeglepő vallomást tett Vastag Csaba, aki nők százainak szívét dobogtatja meg. Az X-Faktor első szériájának győztese ugyanis arról beszélt: gyereket szeretne. CsaládOrigoMichael Bublé újra apa lesz! Luisana Lopilatóval második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20150707-michael-buble-enekes-es-luisana-lopilato-masodik-gyermekuket-varjak.htmlA világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato második gyermeküket várják. A hírt hihetetlenül aranyos módon közölték a nagyvilággal.CsaládAFPSosem látott fotót tett közzé magáról Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20150626-sosem-latott-fotot-tett-kozze-magarol-christina-aguilera-enekesno.htmlA popdívát már számtalan helyzetben megörökítették a fotósok, most azonban egy sosem látott gyerekkori fényképet tett közzé magáról Instagram oldalán. Család--Kisfia született a világ egyik legszebb mellű színésznőjénekhttp://www.life.hu/csalad/20150625-jennifer-love-hewitt-a-vilag-egyik-legszebb-mellu-szinesznoje-kisfiut-szult.htmlA gyönyörű 36 éves hollywoodi színésznő egészséges kisfiúnak adott szerdán életet. Jennifer Love Hewitt második gyermekének az Atticus James Hallisay nevet adta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.