Smink nélkül, kiskutyájával napozik a Barátok közt szépsége - fotó!

Forrás: Facebook/ Nyári Diána -
napozás Nyári Diána barna Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia nyaralni ment, de egyelőre a jó idő még nem érkezett meg hozzá. 

"Alakul" – írta Dia Facebookon megosztott fotójához, utalva az időjárásra, ami medencézéshez még nem a legjobb. A kiskutyájával való közös pihenéshez viszont épp tökéletes ez a nap.

Forrás: Facebook/ Nyári Diána

A Barátok közt szépséges sztárja ezúttal azt is bebizonyította, smink nélkül is épp olyan jól néz ki, mint kifestve.

A medence szélén pihenteti méretes melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20150728-chrissy-teigen-john-legend-felesege-meretes-melleit-pihenteti-a-medence-szelen.htmlJohn Legend modell felesége újabb dögös nyaralós fotót posztolt Olaszországból.Trend--Hatalmas botrány: Kiskorú lányt vetkőztetett a Diorhttp://www.life.hu/trend/20150728-14-eves-lanyt-vetkoztet-a-dior.htmlAz izraeli Sofia Mechetner egy földig érő, mellbimbóit látni engedő ruhában lejtett végig a divatmárka párizsi show-ján.Trend--Hatalmas sztár lett a bombázó golfozónő: Tényleg őrülten szexi!http://www.life.hu/trend/20150728-paige-spiranac-szexi-golfozono-instagram-sztar-lett.htmlBár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.TrendOrigoÖsszeöltözött Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20150728-katain-hercegne-es-vilmos-herceg-osszeoltozott-egy-vitorlas-versenyen.htmlUgyanolyan sötétkék pulóvert húzott magára Cambridge hercege és hercegnéje egy vitorlás rendezvényen.Trend--Hódi Pamelát jól megdolgozták - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150727-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-kozmetikushoz-ment-es-megszepult.htmlSzépségszalonban töltötte a délelőttöt Pamela és kislánya, Natasa Zselyke - a hölgyek gyors szépségkúrán vettek részt.Trend--5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.