Rubint Réka a luxusnyaralásán is kőkemény: Konditermes szelfit lőtt!

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka popsi Amerika fenék Schobert Norbert reggeli edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusnyaralása közben a fitneszedző nem a svédasztalnál, hanem az edzőteremben „falatozott" a gyakorlatok közül.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Schobert Norbi a tengerentúlra vitte családját, hogy pihenjenek és felfedezzék, milyen is az amerikai életérzés. Réka pedig úgy döntött, a reggelt a konditeremben kezdi, ahol fenékgyakorlatokkal "lakott jól".

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Ma reggel 10 kilométert "reggeliztem", 4×30-30 popsi gyakorlattal. Szuper volt! Teljes testi-lelki feltöltődés" – írta a kép mellé Réka.

Wow! Megvillantotta tökéletes izmait a Barátok közt szexi sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-kockahasat-villantott-a-tenger-kozeperol-egyiptombol.htmlÚjra megvillantotta tökéletes izmait a Barátok közt sztárja, aki csodálatos helyen nyaral Egyiptomban.Ez Zsír!--Molnár Anikó feneke magáért beszélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-feneke-magaert-beszel-mar-csak-ot-kilot-kell-fogynia.htmlCsodálatos fogyáson van túl az egykori Nagy Ő, és ezt egy szűk farmeres fenékszelfivel demonstrálta.Ez Zsír!--Új hobbija van Sarka Katának: És nagyon szexisen űzi - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-uj-sportagban-probalta-ki-magat-es-teniszezni-kezdett.htmlAz edzőtermet a teniszpályára cserélte Hajdú Péter felesége. A teniszütő pedig igen jól áll Kata kezében.Ez Zsír!--Hatalmas súlyokkal edz Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150708-cinthya-dictator-fotoslany-hatalmas-sulyokkal-edzi-vekonyka-testet.htmlA fotóslány kemény edzésbe kezdett és lehet, hogy pár hónap múlva már csodás izmokkal rendelkezik majd.Ez Zsír!--Megvan Hódi Pamela alakjának a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-hodi-pamela-megmutatta-a-kedvenc-husito-fogyokuras-etelet-a-tobb-mint-testor-cimu-musorban.htmlHódi Pamela csodálatos alakkal büszkélkedhet, melynek titka egy különleges turmixban rejlik. Ez Zsír!--Hosszú Katinkától tátva maradt a szánk - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hosszu-katinka-uszonorol-fantasztikus-edzes-kozben-keszult-fotot-talaltunk.htmlAz úszóbajnoknak minden izma megfeszül azon a fotón, amelyen megmutatta, milyen, amikor egy Iron Lady edzésbe lendül.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.