Megszületett Nick Vujicic, a kéz és láb nélküli ember második gyermeke

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic Facebook kéz és láb nélküli fiú gyermek megszületés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán jelentette be Nick Vujicic második fiának érkezését, aki a különleges Dejan nevet kapta. Gratulálunk!

Kétszeres apuka lett Nick Vujicic,a világ egyik leghíresebb kéz és láb nélküli embere. A motivációs előadóként ténykedő férfi Facebook oldalán jelentette be a nagy hírt.

Nick Vujicic feleségével és kisfiával, Kiyoshival Forrás: Facebook/Nick Vujicic

Iskolatársai sokat csúfolták, és sokáig nem is látta az értelmét az életének. Mára milliókat motivál és inspirál beszédeivel, mindemellett boldog családapa is: első kisfia, Kiyoshi két évvel ezelőtt született meg feleségétől.

Piknikkel ünnepelte kisfia születésnapját a kéz és láb nélküli férfihttp://www.life.hu/csalad/20140214-nick-vujicic-kisfia-egyeves-szuletesnapjat-hatalmas-zsurral-unnepeltek-meg.htmlNick Vujicic és családja egy fergeteges hangulatú születésnapi bulit tartott a gyerkőc tiszteletére. Volt lufi, játék, sőt még tortában fetrengés is.CsaládOrigoJátékbirodalommá alakította kertjét az unokájának Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150729-karoly-herceg-jatekbirodalomma-alakitotta-a-highgrove-i-kertjet-gyorgy-hercegnek.htmlIlyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni az unokájával, György herceggel Károly, ez még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.Család--Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150729-decker-adam-a-magyar-vizilabda-valogatotta-tagjanak-megszuletett-elso-gyermeke-lilien.htmlA magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.Család--A kádban ülve szülte meg gyermekét az asszonyhttp://www.life.hu/csalad/20150728-egyedul-a-kadban-ulve-szulte-meg-gyermeket-egy-asszony.htmlKiva Mia Jacksonnál fürdés közben jelentkeztek a fájások, telefonálni és segítséget kérni azonban már nem maradt ideje, így itt hozta világra második gyermekét.CsaládThinkstockMegszült az anyósülésen egy fiatal nő! - Az apa videóra vette!http://www.life.hu/csalad/20150719-anyosulesen-szult-egy-haromgyerekes-anyuka-az-apa-videora-vette.htmlElképesztő felvétel látott napvilágot a minap a legnagyobb videó megosztó portálon. Egy kismama életet ad gyermekének az anyósülésen!CsaládThinkstockTeljesen összetört Cindy Crawford - Elhunyt öccséről beszélt a szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20150717-cindy-crawford-leukemiaban-elhunyt-occserol-nyilatkozott.htmlA szupermodellnek is kijutott a sorscsapásokból: még kislány volt, amikor elveszítette rákos öccsét, Jeffreyt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.