Tavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.

A 400 négyzetméteres, minden luxussal felszerelt villa már nem eladó. Korda György ugyanakkor felháborodva mesélte, hogy a kérése és engedélye nélkül még mindig árulják a családi házukat – írja a Blikk

Forrás: FEM3

„Nem eladó a velencei ház! Sőt jelenleg itt is lakunk. Már hónapokkal ezelőtt szóltunk az ingatlanosoknak, hogy vegyék le a hirdetést, mert nem adjuk el, de hiába. Nem tudok velük mit kezdeni. Erőszakot mégsem alkalmazhatok, hogy eltüntessék az internetről. Ennek az ingatlannak annyira alacsony a rezsije az energiatakarékos felszereltsége miatt, hogy akkor is fenn tudjuk majd tartani, ha már visszavonultunk a színpadtól" – mondta felháborodva Korda.

A lap megkereste az ingatlanos portált is, ahol egy munkatárs azt mondta, hogy egyeztet a tulajdonossal, ha komolyan érdekelődő van a házra. Később pedig, amikor újra próbálkoztak újságíróként, és felvetették, hogy Korda már rég nem akarja eladni a birtokot, akkor azt a kurta választ kapták, hogy „a hirdetés már tényleg nem aktuális".