Korda György ház Balázs Klári engedély Velence internet eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.

A 400 négyzetméteres, minden luxussal felszerelt villa már nem eladó. Korda György ugyanakkor felháborodva mesélte, hogy a kérése és engedélye nélkül még mindig árulják a családi házukat – írja a Blikk.

Forrás: FEM3

„Nem eladó a velencei ház! Sőt jelenleg itt is lakunk. Már hónapokkal ezelőtt szóltunk az ingatlanosoknak, hogy vegyék le a hirdetést, mert nem adjuk el, de hiába. Nem tudok velük mit kezdeni. Erőszakot mégsem alkalmazhatok, hogy eltüntessék az internetről. Ennek az ingatlannak annyira alacsony a rezsije az energiatakarékos felszereltsége miatt, hogy akkor is fenn tudjuk majd tartani, ha már visszavonultunk a színpadtól" – mondta felháborodva Korda.

A lap megkereste az ingatlanos portált is, ahol egy munkatárs azt mondta, hogy egyeztet a tulajdonossal, ha komolyan érdekelődő van a házra. Később pedig, amikor újra próbálkoztak újságíróként, és felvetették, hogy Korda már rég nem akarja eladni a birtokot, akkor azt a kurta választ kapták, hogy „a hirdetés már tényleg nem aktuális".

Roberto konyhája: Ínycsiklandozó currys csirkeleves http://www.life.hu/csalad/20150729-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-currys-csirkelevest-keszitett.htmlHiába van meleg, számomra elmaradhatatlan egy jó tányér forró leves. Szerencsére a vendégeim is tudják, hogy a melegben sokszor jótékonyabban hat egy forró leves, mint egy hatalmas rántott hús. Ez a leves mindamellett, hogy tele van tápláló zöldséggel és csirkemellel, a curry lelket melengető és keringésjavító hatásaival is kiegészül. Ragadj fakanalat és vedd birtokba a konyhát!CsaládOrigoKi a család diktátora? http://www.life.hu/csalad/20150729-hadas-kriszta-jegyzete-ki-a-csalad-diktatora.htmlAz elején elhatároztam, nem leszek őrmester. Nem fogom a gyerekeket és a férjemet pontos időbeosztás szerint vezényelni. A megfelelő időben ébreszteni, etetni, szórakoztatni, fürdetni, altatni, mert a család nem vekker, nem atomóra. Azt gondoltam, én azért sem leszek a mi közös filmünk sebhelyes arcú, villogó tekintetű, rekedt hangon irányszavakat szóró rosszfiúja, pontosabban rosszlánya. Mindezeket laza és felvilágosult anyai bölcsességemen kevélyen kérődzve gondoltam el. De aztán mégis kicsit másképp alakult. Nem szeretem a negatív, hálátlan szerepet, de már rám égett.CsaládThinkstockMegpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--Tündéri videó! Focizni tanítja féléves kisfiát Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150730-shakira-enekesno-pique-felesege-focizni-tanitja-feleves-kisfiat.htmlAz énekesnő és Gerard Piqué kisfiai imádnak apukájuk meccsére járni, így az sem csoda, hogy a szülők máris focizni tanítják a gyerekeket.Család--Fia nem akarja bemocskolni Cserháti Zsuzsa emlékéthttp://www.life.hu/csalad/20150730-cserhati-zsuzsa-enekesno-fia-szirtes-krisztian-nem-akarja-bemocskolni-edesanyja-emleket.htmlSzirtes Krisztián csendesen emlékezett édesanyja halálának évfordulója környékén, ám a szomorú napot meghagyja a rajongóknak.Család--Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150729-decker-adam-a-magyar-vizilabda-valogatotta-tagjanak-megszuletett-elso-gyermeke-lilien.htmlA magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.