színésznő-modell szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telhet el nap Emily Ratajkowski szuperszexi fotói nélkül. Ezúttal a GQ magazinnak állt modellt a szépség, és kendőzetlenül mesélt a szexualitásról is. 

A 24 éves modellből lett színésznő, akinek adottságai állítólag Ben Affleck-et sem hagyták hidegen,elárulta, nem zavarja, hogy a külseje miatt van ennyi rajongója. Nem bánja, ha állandóan a szexualitással kapcsolatos jelzőkkel illetik, de ezt beismeri, most már nem vállalna meztelenkedős jeleneteket.

Forrás: GQ magazine

A vele készült interjúban Emily hozzátette, ha valaki rákeres a nevére, az többnyire csak szexi cikkeket talál róla, pedig ő most épp olyan szerepekre vágyik, ahol egy kevésbé szép karaktert kellene megformálnia. Szerinte időbe telik, amíg a rendezőket is meggyőzi arról, hogy több van benne, mint ami látszik, de nem adja fel: hosszú időre tervez Hollywoodban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.