Bódi Sylvi ismét szexi, sellős fotóval rukkolt elő

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
mell modell Hableány szexi sellő Maldív-szigetek Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a Maldív-szigeteken, a víz felszínén lebegtette meg szexi melleit és tökéletes testét.

Sylvi - aki a minap életveszélyes kalandra vállalkozott - és modell barátnője sellőlányként pózoltak a világ egyik legszebb partján. Úgy látszik, a szörfdeszkát egy időre félretette a sztár, és most kis hableányt játszik.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Így csillámlik Bódi Sylvi kerek feneke a habokban

Nagyon szexi fotót tett közzé a közösségi oldalára a glammodell, akit szörfözés közben kaptak lencsevégre. A fotót a Life.hu cikkében találod.

Te megmondanád, hogy ez egy kétgyerekes anyuka teste?http://www.life.hu/intim/20150801-abbey-clancy-modell-testerol-nem-lehet-megmondani-hogy-ket-gyerek-anyja.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Abbey Clancy, brit modellt két hónappal a szülés után már fürdőruhában fotózták egy divatanyaghoz. Most újabb gyönyörű kép látott napvilágot a sorozatból.Intim--Íme, a dadus, aki miatt Ben Affleckék válnakhttp://www.life.hu/intim/20150801-christine-ouzounian-miatt-valik-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlHa lehet hinni a híreszteléseknek, a 28 éves bébiszitter, Christine Ouzounian miatt lett vége Hollywood egyik álomházasságának.Intim--Ennél mélyebb betekintést ma nem kaphatsz Zimány Linda dekoltázsábahttp://www.life.hu/intim/20150801-zimany-linda-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlA gyönyörű modell edzés közben örökítette meg egyik legbecsesebb testrészét. Sokan ennél közelebb sosem juthatnak Linda dekoltázsához.Intim--Debreczeni Zita máris lecserélte Giannit?http://www.life.hu/intim/20150801-debreczeni-zita-ezuttal-egy-kikutyat-simogatott-egy-kavezo-teraszan.htmlA gyönyörű Debreczeni Zita ezúttal mást simogatott egy budapesti kávézó teraszán. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huAjjaj! Mészáros Dóra a vécéről kívánt jó reggelt mindenkinekhttp://www.life.hu/intim/20150801-meszaros-dora-playmate-a-vecen-ulve-szelfizett.htmlA playmate éppen dolgát végezte, amikor eszébe jutottak rajongói - gondolta, egy elég provokatív beköszönéssel dobja fel a reggelüket. Intim--Megdöbbentő vallomás Iszak Esztitől: "Nagyon nehezen tudtam elfogadni magam"http://www.life.hu/intim/20150731-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-oszinten-vallott-arrol-milyen-nehez-volt-elfogadnia-magat.htmlA gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik mostanában, ám ez nem volt mindig így. Iszak Esztinek keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy hibáival együtt is el tudja fogadni önmagát.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.