konzervatív tinédzser dögös Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy egészen új oldalát mutatta meg, amin eléggé meg is döbbentünk.

Madonna manapság a kurválkodós tinédzsermentalitást hozza, ehhez képest legújabb Instagram fotóján teljesen másképp láthattuk. A híresség ugyanis egészen konzervatívan fest a képen, de meglepő módon így még dögösebb is, mint amikor tizenévesnek öltözik.

Forrás: Instagram/ Madonna
Könnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockWow! Liptai Claudia bikiniben hódíthttp://www.life.hu/trend/20150804-liptai-claudia-szineszno-tokeletes-alakjat-bikiniben-mutatta-meg-nyaralas-kozben.htmlAkár a tenger istennője, úgy pózolt a nyaralásán egy szexi kis fekete fürdőruhában a műsorvezető.Trend--5 dolog, amit tudnod kell a napozásrólhttp://www.life.hu/trend/20150721-napozas-nap-naptej-tippek.htmlA hatalmas kánikulában a lehető legjobb dolog lenne, ha fejvesztve elmerülhetnénk a vízben és naphosszat süttethetnénk a hasunkat anélkül, hogy folyamatosan innánk vagy bíbelődnénk a testünk kenegetésével - nem figyelve a bőrünk és egészségünk védelmére. Mégis van öt dolog, amit érdemes tudni a napozásról!TrendThinkstockEjha! Ennyire szexinek még soha nem láttuk Rihannáthttp://www.life.hu/trend/20150804-rihanna-karibi-tancoslanynak-oltozott-barbadoson.htmlAz énekesnő szülőhazájában, Barbadoson az egyik legjelentősebb esemény a Kadooment napi parádé, ahol minden évben karneváli cuccban, szinte meztelenül partizik a sztár.Trend--Rövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Lewis Hamilton mióta ilyen igénytelen?http://www.life.hu/trend/20150803-lewis-hamilton-forma-1-es-pilota-honaljszort-es-elbenazott-fonatokat-villantott-instagramon.htmlHónaljpamacsot és elbénázott fonatokat villantott a Forma-1-es pilóta.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.