Új őrület a kétszínű ajak - ezt imádni fogod!

rúzs smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége az unalmas egyszínűségnek! Íme az új őrület!

Az ombre haj, köröm és szemfestés után most az a legtrendibb, ha a különböző színek kombinációjával illeted ajkaidat. Jó ötlet, nem igaz? Hiszen végre egyszerre hordhatod kedvenc rúzsaidat! A színek párosításánál érdemes figyelembe venni, hogy optikailag kicsinyíteni vagy nagyobbítani szeretnéd ajkadat. Ha kicsinyíteni szeretnéd, akkor tetszőlegesen egy világosabb színű rúzst tegyél fel először, és a sötétebb színt pedig ajkad belső felére vidd fel. Ha nagyobbítani szeretnéd az ajkadat, egy sötétebb színt tegyél fel, majd egy világosabb árnyalatot satírozz ajkad belső felére.

Forrás: iconosquare.com/sarahxinks

Ám nemcsak így lehet kétszínű az ajkad! Próbáld ki, hogy egy világosabb árnyalatot teszel egyenletesen az ajkadra, majd egy sötétebb színt a külső szegletből satírozol alul-felül befelé, ettől ugyanis teltebb hatású lesz az ajkad. Az is jó megoldás, amikor felső ajkadra teszel élénkpirosat, és az alsó ajkad egészére pedig pinket. Amikor az ajkak összeérnek, az ajak belső felén magától színátmenet jön létre a két szín találkozásánál, ez pedig nagyon izgalmas ám!

Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd, hogy a színek tartósak maradjanak, és ne mosódjanak össze, akkor matt textúrájú rúzzsal fesd az ajkadat. Ha imádod a színek játékát, akkor a színátmenetes szájfényekkel is működik a dolog. A különböző színkombinációkkal különleges hatásokat érhetsz el! Finom megoldásokhoz harmonizáló árnyalatokat válassz: pink-rózsaszín, mályva-fehér, piros-narancs, narancs-lazac, piros-barack. Merészebb hatásokhoz jöhet a kék-lila, sárga-lila, bordó-narancs, méregzöld-kivizöld, arany-pink, kék-citromsárga, pink-kék, fekete-piros, lila-narancs kombó. Merj kilépni a komfortzónádból, izgalmas kalandok várnak!

Forrás: Thinkstock
Könnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockSminkbakik, amik öregítenek - kerüld el őket!http://www.life.hu/trend/20150714-sminkbakik-amik-oregitenek-larion-oscar-tipjei.htmlAkármennyire is imádsz sminkelni, vannak olyan dolgok, amiket érdemes örökre elfelejteni, főképp azért, mert éveket öregíthetnek az arcodon. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik az a 3 sminkbaki, amiket ha elkövetsz, egészen biztosan idősebbnek látszol majd. TrendThinkstockKészítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstockA legszebb nyári sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstockSzuper sminktrükk júliusra: a zöld az új őrület http://www.life.hu/trend/20150629-szuper-sminktrukk-juliusra-a-zold-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlHa nyár közepén vágysz valami nagyon üde, nagyon friss és divatos sminkre, kísérletezz bátran - júliusban szerezz be zöld sminkcuccokat! Ez a szín remekül passzol a többi nyári árnyalathoz, nem mellesleg csodaszéppé varázsolja a szemedet. Próbáld ki Larion Oscar sminkmester júliusi sminktrükkjét! TrendThinkstockSmink a kánikulában? Igen, de 5 dologra figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150608-smink-a-kanikulaban-mire-erdemes-odafigyelni.htmlVégre itt a nyári meleg, ám ezzel együtt érdemes újragondolni a sminkelést - nyáron ugyanis különösen kényelmetlen a "vakolat". Ha a meleg napokon sem szeretnél lemondani a szép sminkekről, fontold meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.