Alicia Keys olyat tett, ami egyáltalán nem jellemző rá

Alicia Keys nyaralás fürdőruha Instagram bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán csinál ilyet az énekesnő, de most megtette: fürdőruhás fotót posztolt magáról.

Nem jellemző Alicia Keysre, hogy róla készült bikinis képekkel árasztaná el Instagram oldalát. Ezúttal azonban kivételt tett a kétgyerekes édesanya, aki a nyaralásáról készült fotókat osztott meg követőivel. Először hajóra pattant:

Forrás: Instgram/Alicia Keys

Aztán a tengerparton élvezte a napsütést:

Forrás: Instagram/Alicia Keys

Majd a vízben zárta a napot:

Forrás: Instagram/Alicia Keys

Eseménydús időszak áll Alicia mögött. A 34 éves énekesnő tavaly jelentette be második terhességét, a decemberben született Genesis Ali Deannel a pocakjában pedig még meztelenre is vetkőzött egy jótékonysági kampány kedvéért.

Megosztotta tökéletes alakjának titkát Miranda Kerrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150805-miranda-kerr-megosztotta-titkat.htmlA szupermodell kirobbanó formában van, és ezt újra meg is mutatta a nagyvilágnak. A dögös képek mellett ezúttal még alakjának titkát is megosztotta.Ez Zsír!--Wow! Liptai Claudia bikiniben hódíthttp://www.life.hu/trend/20150804-liptai-claudia-szineszno-tokeletes-alakjat-bikiniben-mutatta-meg-nyaralas-kozben.htmlAkár a tenger istennője, úgy pózolt a nyaralásán egy szexi kis fekete fürdőruhában a műsorvezető.Trend--Ráncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/trend/20150805-abel-anita-szinesznonek-a-rancai-miatt-szolt-be-egy-kommentelo-a-facebookon.htmlEgy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. Trend--Rita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPMicsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-dogos-pasi-lett-a-szivek-szallodaja-jofiujabol.htmlRory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.TV + Sztárok--Kit érdekel a vihar, ha láthatjuk Rihannát bikiniben?http://www.life.hu/ez-zsir/20150802-rihanna-enekesno-bikiniben-pozol.htmlNem olyan karcsú, mint Heidi Klum, és nincsenek olyan tökéletes mellei, mint Emily Ratajkowskinak, mégis örülünk, hogy láthatjuk Rihannát bikiniben. Formás, nőies, és nem fél megmutatni idomait!Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.