valóvilág Czifra Noémi zsírszövet plasztika arc Nóci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezetőnek elege lett a negatív kritikákból, ezért vállalata a különleges beavatkozást.

Nóci arcán az elmúlt idők megpróbáltatásai hagytak nyomot. Válása és bírósági ügyei nem tettek jót a szervezetének. A Való Világ egykori háziasszonya bevallotta: mint anya, vagy mint háziasszony nem foglalkozott volna mások véleményével - habár kisfia is beszólt a ráncaira -, de közszereplőként úgy érezte, engednie kell a nyomásnak. Reméli, a külcsín után most már a belbecsre is odafigyelnek majd az emberek. A különleges eljárás során Nóci combjából vettek zsírszövetet, amit centrifugálás után az arcába töltöttek be.

„A kisfiam rám nézett, végigmért, majd azt mondta: - anya te olyan jó csaj lennél, mint a húszévesek, csak a fejedet kellene kicserélni" – mesélte Nóci, aki elgondolkozott Zsombi megjegyzésén és megérdeklődte, milyen módszerrel lehetne újra a régi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.