Hosszú Katinka az olimpia után édesanya lesz

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
gyermekvállalás családalapítás világbajnok úszó anya Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ jelenleg egyik legjobb úszónője arról vallott, milyen életet él majd úszókarrierje befejezése után.

Hosszú Katinka a kazanyi vizes világbajnokságon 2:06.12 perces világcsúccsal nyert aranyérmet. Az Iron Ladynek azonban a család legalább annyira fontos, mint a karrier – írja a Story.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Egy szép nagy kertes házban fogunk élni Shane-nel vagy Magyarországon, vagy az Egyesült Államokban. Lesz előbb egy macskám és egy kutyám, majd három gyerekem, két fiú és egy lány. 2018-ra tervezzük a családalapítást. A budapesti úszó-világbajnokságon még szeretnék elindulni" – mondta Katinka.

Segítség, nyaral a család!http://www.life.hu/csalad/20150804-nyaral-a-csalad-praktikus-tanacsok-hogy-jol-teljen-a-csaladi-nyaralas-mindenki-szamara.htmlEgy korábbi cikkünkben azt már kiveséztük, hogy mi mindenre kell felkészülniük a szülőknek, ha aprócska, pár hónapos babájukkal vágnak neki a nyaralásnak. Most pedig jöjjenek a nagyobbacska gyerkőcök, és a família többi tagja is: lássuk, milyen a tökéletes családi nyaralás!CsaládThinkstockSzőke Zoltán reméli, gyerekei visszatalálnak hozzáhttp://www.life.hu/csalad/20150806-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-szinesze-valasa-utan-rendezte-kapcsolatat-csaladjaval.htmlVégre a válása után révbe ért a Barátok közt sztárjának magánélete. Lezárult egy szakasz az életében, és úgy tűnik, családjában is megnyugodtak a kedélyek.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSzulák Andrea nem szeretne rátelepedni lányárahttp://www.life.hu/csalad/20150806-szulak-andrea-szineszno-nem-szeretne-ratelepedni-lanyara-es-ha-eljon-az-ido-elengedi-ot.htmlA színésznő tanult saját és édesanyja kapcsolatának hibáiból és bár imádja lányát, tudja, hogy egyszer majd el kell engednie.CsaládOrigoMost ünnepeljük a Szoptatás Világhetéthttp://www.life.hu/csalad/20150805-unnepeljuk-a-szoptatas-vilaghetet.htmlA Szoptatás Világhetét 1992 óta ünnepeljük világszerte augusztus első hetében. A rendezvények célja, hogy valamilyen szoptatáshoz kapcsolódó kérdéskörre irányítsák a közvélemény figyelmét. Idén a világhét témája és mottója: „Munka és szoptatás – Valósítsuk meg együtt!"CsaládThinkstockÁll a bál! Erzsébet királynő már nagyon nem bírja elviselni Katalinthttp://www.life.hu/csalad/20150805-egyre-tobb-a-feszultseg-erzsebet-kiralyno-es-katalin-hercegne-kozott.htmlEgyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó ugyanis egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli. Család--Megszületett Telekes Péter színész harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150805-megszuletett-telekes-peter-szinesz-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Telekes Péter harmadik gyermeke. A Vígszínház színésze kislánya vasárnap jött világra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.