Lilu bevállalta! Éder Krisztián minimál sminkben fotózta a magyar műsorvezetőt

Forrás: Instagram/lilugram -
műsorvezető smink nélkül Éder Krisztián Amerika Lilu divatfotós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar műsorvezető a hétköznapokon is minimális arcfestéket használ, az egykori tinibálvány legújabb fotósorozatához azonban még ezt is elhagyta. Íme, Lilu teljesen csupasz és természetes arca!

Mint ahogy a Life.hu is megírta, Éder Krisztián, azaz SP idén ősszel Amerikában folytatja tovább pályafutását.

Forrás: Instagram/lilugram

A tinisztárból lett divatfotós még utazása előtt, amolyan búcsúzásképpen 3 magyar celebnőt, köztük Lilut állította a kamerája elé.

Forrás: Instagram/lilugram

Mint a Fókusz adásából is kiderült, a népszerű magyar műsorvezető a hétköznapokon mindössze színezett hidratálókrémet és szempillaspirált használ, a fotósorozathoz azonban még ennyit sem tett fel arcára.

Smink nélküli szelfik világsztár módra - Amikor nem játszik a Photoshop

A sztárok is csak emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint mi, földi halandók. Tökéletes sminkben, szépen felöltözve és szuperül belőtt hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. A Life.hu korábban ITT mutatott néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik mindenféle arcfesték és Photoshop nélkül.
Elképesztő átalakulás: Lilu rövid hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150723-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rovid-hajra-valtott.htmlA csinos műsorvezető könnyed frizurára cserélte hosszú fürtjeit. Trend--Mi lett Éder Krisztiánnal?http://www.life.hu/sztarok/20150618-eder-krisztian-azaz-sp-vel-mi-tortent-azota-miota-nem-enekel.htmlA Life.hu videójából kiderül, miként is él az egykori tinibálvány.TV + SztárokOrigoBeperelte a feleségét, miután meglátta smink nélkülhttp://www.life.hu/news/20150805-beperelte-a-feleseget-miutan-meglatta-smink-nelkul.htmlAz esküvő másnapján vitte bíróság elé újdonsült feleségét az algériai férfi, miután először látta smink nélkül a nőt, és halálra rémült tőle.News--Meglepő tetoválást csináltatott Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150531-meglepo-tetovalast-csinaltatott-eden-krisztian.htmlÉder Krisztián testét eddig is sok tetoválás díszítette, és most egy újabb került rá, egészen nagy méretben. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huSmink nélkül, kiskutyájával napozik a Barátok közt szépsége - fotó!http://www.life.hu/trend/20150728-nyari-dia-mar-bronzbarnara-sult.htmlNyári Dia nyaralni ment, de egyelőre a jó idő még nem érkezett meg hozzá. Trend--Hűha! Alig ismertünk rá Lilurahttp://www.life.hu/trend/20150728-lilu-a-boden-tonal-pozolt-napszemuvegben-es-ananaszos-pulcsiban.htmlA meseszép Boden-tótól posztolt szelfit az Instagram-oldalára a műsorvezető, akit hirtelen meg sem ismertünk a fotón.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.