Alec Baldwin neje, aki nemrég adott életet második kisbabájának, szoptatás közben készült fotóval biztat minden anyukát arra, hogy így táplálja gyermekét.

A szoptatás jó, a szoptatás kell. Ugyanezen a véleményen osztozik Hilaria Baldwin is. Alec Baldwin jógaőrült neje, akinek korábban cenzúráznia kellett kisbabájával készült fotóját, Instagramon tett közzé magáról és közel 2 hónapos kisfiáról készült fotót szoptatás közben.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

A képhez szöveget is mellékelt, amelyben arra biztat minden anyukát, hogy szoptassa gyermekét. Nincs másik jobb módja annak, hogy tápláljuk a gyermekünket.Most, a szoptatás nemzetközi hetén minden édesanyát támogatni szeretnék, aki erre az útra lép" - írta a kétgyerekes celebmami. 

Szoptatásra fel!
Az Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. A WHO, az UNICEF és számos egyéb egészségügyi szervezet világszerte azt javasolja, hogy a gyermekeket legalább hat hónapos korukig kizárólag anyatejjel táplálják. A Life.hu szoptatásról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.