Intim fotóval kampányol a szoptatás mellett Hilaria Baldwin

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin -
szoptatás kisbaba Hilaria Baldwin gyermek Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin neje, aki nemrég adott életet második kisbabájának, szoptatás közben készült fotóval biztat minden anyukát arra, hogy így táplálja gyermekét.

A szoptatás jó, a szoptatás kell. Ugyanezen a véleményen osztozik Hilaria Baldwin is. Alec Baldwin jógaőrült neje, akinek korábban cenzúráznia kellett kisbabájával készült fotóját, Instagramon tett közzé magáról és közel 2 hónapos kisfiáról készült fotót szoptatás közben.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Szoptatásra fel!

Az Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. A WHO, az UNICEF és számos egyéb egészségügyi szervezet világszerte azt javasolja, hogy a gyermekeket legalább hat hónapos korukig kizárólag anyatejjel táplálják. A Life.hu szoptatásról szóló cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.