babavárás énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a negyedik hónap vége felé jár: már látszik gömbölyödő pocakja, de az is, hogy igazán megéli a várandóssága minden percét.

Vecának mindössze a gömbölyödő pocakja árulkodik a várandósságáról: ugyanaz az energiabomba, akit az X-Faktor alatt is megismertünk. Sugárzik a boldogságtól, és alig várja, hogy anyuka lehessen. Azt még nem tudja, kisfia vagy kislánya lesz, de neveken már egy ideje gondolkodnak a párjával – árulta el a Life.hu-nak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő elmondta, ő sem úszta meg a terhessége elején a rosszulléteket, de azt is boldogan viselte, hiszen ezek a babavárás velejárói. „Számomra most a pici a legfontosabb, mindent az ő létezésének rendelünk alá. Jól érzem magam a bőrömben, és csak olyan dolgokat teszek, amik jól is esnek, mert vallom, hogy ami jó a mamának, az jó a babának” – meséli Veca, aki nem volt különösebben kívánós a babavárás elején, ám egyszer neki is volt egy extrém kérése.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Egyik este 11 kor hihetetlenül megkívántam a krumplis tésztát. Az óvodában ehettem ilyet utoljára, nem is értem, hogy jött ez az étel. A párom pedig nagyon édes volt, el is készítette nekem, így este 11-kor azt vacsoráztam egy kis csemegeuborkával.”

Veca január közepére várja kisbabáját, de addig sem unatkozik: most ő lett az egyik szépségmárka BB krémjének arca, aktívan éli a mindennapjait, és a mozgásra is jut ideje. „Bevallom, a kismamatorna nekem kicsit kevés, valószínűleg azért, mert a terhességem előtt kempóztam, ami azért egy elég intenzív dolog. De mozgok, amennyit csak tudok; sokat sétálok a kutyámmal is. Közben pedig alig várom, hogy végre megszülessen a kisbabám!” - mondta boldogan Veca.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.