Less be Jennifer Aniston luxushálójába!

luxus hálószoba otthon Panoráma Beverly Hills pazar Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csajos lakása van a világhírű színésznőnek Beverly Hillsben, amelybe most bepillantást engedett.

Aniston imádja a nagy összejöveteleket és barátait gyakran látja vendégül, ezért a lakás elmaradhatatlan kelléke a nagy nappali, amelyben bárpult és egy biliárdasztal található, mindezt pedig a lenyűgöző panoráma teszi még vonzóbbá.

Forrás: architecturaldigest.com

A hálószoba elegáns és letisztult, mégis kényelmes és pihe-puha érzést sugároz. Valószínűleg sok meghitt órát tölt itt a színésznő és férje, Justin Theroux.

Forrás: architecturaldigest.com

A nappali és a hozzá tartozó medencés terasz magáért beszél, mi is szívesen elidőznénk itt az augusztusi forróságban - akár a színésznő férjével.

Forrás: architecturaldigest.com

Magyar sztárok luxushálószobái

Nemrég Dukai Regina engedett bepillantást intim szférájába, pár nap múlva pedig Zimány Linda is megmutatta hálószobáját.
Felfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnámi származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Toronto Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockKülföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockOxigénhiányos állapotban született a 44 éves magyar énekesnő kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150807-miklosa-erika-orokbefogadott-kislanya-oxigenhianyos-allapotban-szuletett.htmlAlig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan, ki örökli Whitney Houston hatalmas vagyonáthttp://www.life.hu/csalad/20150806-megvan-hogy-ki-orokli-whitney-houston-enekesno-hatalmas-vagyonat.htmlA legendás énekesnő eredetileg Bobbi Kristina Brownra hagyta azt a jogdíjak által a jövőben csak gyarapodó 20 millió dolláros vagyont, amelyen már a 23 éves lány halála óta megy a vita Whitney családjában. Most végre kiderült, pontosan kik is részesülhetnek belőle.Család--Jennifer Lopezt a kislánya is elkísérte dolgozni - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150806-jennifer-lopezt-a-kislanya-is-elkiserte-dolgozni-tunderi-foto.htmlLegújabb tévésorozatának forgatása közben Jennifer Lopeznek arra is van ideje, hogy megszeretgesse kislányát.Család--Reagált a vádakra Jessica Alba, akit megtámadtak a rajongóihttp://www.life.hu/csalad/20150806-jessica-alba-szineszno-reagalt-a-napvedo-krem-miatt-ot-ert-vadakra.htmlA színésznő egy tündéri Instragram fotóval és egy hosszú üzenettel reagált azokra a vádakra, melyek a cége által piacra dobott napvédő krémek miatt érték a napokban.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.