Cindy Crawford kislánykorában is csodaszép volt

fotó szupermodell kislány gyermekkor Cindy Crawford szexepil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford már kislányként is olyan volt, akár egy királylány! Az egykori szupermodell gyermekkorában is kifogástalan külsejével tűnt ki a tömegből.

Gyermekkori fotót posztolt közösségi oldalán Cindy Crawford, akinek már akkor gyönyörű haja és lenyűgöző kisugárzása volt. Ha nem lenne egyértelmű, azért megsúgjuk: Cindy a kép bal oldalán található. Ugye feltűnt, hogy már akkor látszott szexepilje, a szája fölött lévő anyajegy?

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Cindy Crawford ráncosan is gyönyörű

A 49 éves hírességnek még az apró szemkörnyéki ráncok is nagyon jól állnak, nézd meg a Life.hu cikkében, hogyan öregszik egy szupermodell.

Gyerekkel a Szigetre?! Hidd el, egy csöppséggel is jót bulizhatsz!http://www.life.hu/csalad/20150805-ne-mond-le-a-szigetrol-csak-mert-gyereked-van-csaladi-kempingben-a-szigeten-jatszohazzal.htmlGyerekkel is lehet fesztiválozni, nem kell azért otthon maradnod, mert szülő lettél. A Szigeten családi kempinggel várják a gyermekes családokat, úgyhogy nem kell kihagynod az év egyik legnagyobb buliját. Bemutatjuk a családi kempinget, ahol kicsik és nagyok is jól érzik magukat.CsaládOrigoUhh! Kisfiának is nagyon furcsa nevet választott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20150808-kim-kardashian-es-kanye-west-fia-az-easton-west-nevet-fogja-kapni.htmlMindenki kapaszkodjon meg, mert a Kim Kardashianról szóló legújabb hír nagyon ütős: a celebnő ugyanis kitalálta, hogyan fogják hívni második gyerekét.Család--Babát vár Ben Affleck szeretője?http://www.life.hu/csalad/20150808-ben-affleck-szeretoje-terhes.htmlBármennyire is szerette volna botrányok nélkül megúszni Jennifer Garnertől való válását Ben Affleck, a jelek szerint erre egyre kevesebb az esélye.Család--Külföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockNem hívták meg az esküvőre Jennifer Aniston anyjáthttp://www.life.hu/csalad/20150807-jennifer-aniston-edesanyjat-nancyt-nem-hivtak-meg-az-eskuvore.htmlMaga a Jóbarátok színésznőjének édesanyja, Nancy árulta el: nem volt ott lánya esküvőjén!Család--A Pszichológus Pasi: a videojátékok akár gyógyítani is képesekhttp://www.life.hu/csalad/20150805-a-pszichologus-pasi-videojatek-prevencio-segitseg-jatek.htmlSokat hallhatunk a videojátékok káros hatásairól, de kevés szülő van tisztában a valós tényekkel és a kutatások eredményeivel, amelyekről valóban tudniuk kellene. A Pszichológus Pasi ezúttal egy fajsúlyos témát boncolgat – első kézből.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.