Ilyenek lennének az alsónadrág reklámok átlagos testű pasikkal

fehérnemű modell alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valljuk be, minden férfinak összefut a szájában a nyál egy Victoria's Secret reklám láttán, ahogy a nők szeme is majd' kiugrik a helyéről, ha David Beckham vagy Jamie Dornan hirdet boxeralsókat. De mi lenne, ha náluk jóval átlagosabb fickók pózolnak a reklámokban?

Többször is készült olyan kampány, amelyben átlagos testű vagy duci nők mutatták meg, milyenek lennének ők fehérnemű reklámplakátokon. Most a férfiakon volt a sor.

Ikonikus Calvin Klein alsónadrágokat és pózokat vett fel Kevin, Isaac, Logan, Matt, Spencer és Dan, akik modellt álltak, hogy megmutassák, az ő testükön is ugyanolyan jól mutatnak ezek a darabok, mint Beckhamén, vagy bárki másén.

Mindannyian különböző alkatú, magasságú, bőrszínű és korú pasik, akikben egy dolog azonban közös: elfogadják és szeretik testüket.

Íme, a képek!

/1508/Als_n20158995322

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.