Tóth Gabi vagy Dukai Regina fesztiválozik dögösebben?

Forrás: Instagram/Reginadukai -
Tóth Gabi fashion week fesztivál Dukai Regina Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kezdődött a Sziget Fesztivál, méghozzá nem is akárkivel. Dukai Regina és Tóth Gabi azt is megmutatta, hogyan készül Robbie Williams koncertjére - mindketten szupercsinosak!

Dukai Regina laza fürtökkel, néhány fonattal a hajában fesztiválozik ma este, de amit a legjobban imádunk rajta, az a szuper sminkje. Egy hétköznap délelőttre túl sok lenne ez a zafírkék sminkcsoda, de a Szigetre jobbat nem is válaszhatott volna - mi odáig vagyunk érte. Ha te is ihletet kaptál Reginától, kattints ide - nemrég ugyanis Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, hogyan is készül a zafírkék makeup.

Forrás: Instagram/Reginadukai

Tóth Gabi sminkje is szexi, de az énekesnő leginkább az extra kiegészítőivel hódít majd. Gabi halmozza az arany ékszereket és a tollat, de ez nem baj - egy fesztiválon épp az a lényeg, hogy valami más, valami egyedi, valami bohém legyen a megjelenésedben! Ha kíváncsi vagy arra, szerintünk melyek idén a legmenőbb fesztiválszettek, kattints IDE!

Forrás: Instagram/Tóthgabi

Ki a dögösebb?

A holland, a jelmezes, a részeg meg a nő - Pasizás a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20150809-ilyenek-a-leggyakoribb-ferfitipusok-a-sziget-fesztivalon.htmlA fesztiválokról nem csak a zene, a színpadok, az óriási bulik, hanem a rozétól ázott szerelmes szavak is eszünkbe juthatnak, hiszen nem ritka az ismerkedés sem a partizás hevében. Ha még nem vagy rutinos fesztiválon pasizó, eláruljuk, kikkel fogsz összefutni.Intim--Pofonegyszerű és praktikus szépségtrükkök fesztiválra - ezeket imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150805-szepsegtrukkok-ott-ahol-nem-adottak-a-korulmenyek.htmlBeterveztél még egy pár napos fesztiválozást, szeretnél ápolt és csinos lenni, de tudod, hogy ilyenkor nem kifejezetten adottak a körülmények a sminkeléshez? Larion Oscar most megoszt néhány olyan trükköt, amik aranyat érhetnek a fesztiválokon!TrendOrigoSzigetre fel! Így készül Csobot Adél a fesztiválrahttp://www.life.hu/adelvilaga/20150803-csobot-adel-az-adel-vilaga-sorozatban-megmutatja-hogyan-keszul-a-sziget-fesztivalra.htmlElárulok egy titkot: még soha, egyetlen fesztiválon sem voltam. Ideje ennek véget vetni, és irány az idei Sziget! Így készülődök én, megmutatom. Adél világa--A magyar celebek is imádják a fesztiválokat - a legmenőbb szettek az utóbbi évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-fesztivaloztak-a-celebek-a-magyar-zenei-fesztivalokon.htmlNyakunkon az idei Sziget Fesztivál, ahol biztosan ezúttal is számíthatunk a magyar sztárok jelenlétére is. Lássuk, milyen fesztiválszetteket választottak kedvenc celebjeink az utóbbi években!TrendFotó: Zsigmond László/Life.huFesztiválvárossá alakul át Zamárdi http://www.life.hu/kult/20150803-fesztivalvarossa-alakul-at-zamardi-indul-a-strand-es-a-b-my-lake-fesztival.htmlAugusztusban sem lehet majd unatkozni a Balatonon: tartalmas programok, fesztiválokkal teli hetek várnak a nyaralókra.KultOrigoÍgy fesztiválozik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-rapper-es-dundika-majoros-hajnalka-trendi-hippiparra-valtozott-az-efott-fesztivalon.htmlAz EFOTT-on mulatott a sztárpár, akiken látszott, milyen jól érzik magukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.