táplálékkiegészítő vitamin LeAnn Rimes gyógyszer énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te képes lennél napi 40 bogyót bevenni azért, hogy gyönyörű legyél? LeAnn Rimes megteszi!

Az énekesnő nemrég egy interjúban elárulta, a vitaminok nagy rajongója, emellett pikkelysömöre is van, így különösen fontos számára a megfelelő vitaminbevitel. A 32 éves világsztár reggel 20 pirulával indítja a napot, és este megismétli ugyanezt. Hogy miket szed? Listáján ott van a halolaj, terhességi vitamin, probiotikum, gyógyfüvek és még sok hasonló "finomság".

Forrás: Instagram

Mi azért irigykedünk, hogy erre is képes az énekesnő - mi biztosan nem bírnánk napi 40 tablettával...

Iszak Eszti új frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20150813-iszak-eszti-musorvezeto-uj-fesztival-frizurara-valtott-es-bekreppeltette-a-hajat.htmlNagyon jól áll a bekreppelt haj a műsorvezetőnek, akinek ezúttal nem csodás alakjában, hanem hajkoronájában gyönyörködhetünk.Trend--Luxusjachton bulizik a fiatal modellvilág krémjehttp://www.life.hu/trend/20150813-hailey-baldwin-kendall-jenner-modellek-luxushajon-buliznak.htmlHa csütörtök reggel még unnád a hőséged, akkor jöhetnek a Jenner-lányok luxusjachttal, bikinivel, és tökéletes alakkal.Trend--Sminkelj úgy, mint Cara Delevigne!http://www.life.hu/trend/20150810-cara-delevigne-modell-23-eves-lett-larion-oscar-segit-hogyan-keszitsd-el-a-sminkjet.htmlCara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!Trend--Smink nélkül is sugárzik Szabó Zsófi: Az új szerelem jót teszhttp://www.life.hu/trend/20150811-szabo-zsofi-szineszno-smink-nelkul-elvezi-az-eletet-es-igy-is-gyonyoru.htmlMostanában alig lehet felismerni a színésznőt, aki előszeretettel mutatkozik természetes valójában.Trend--Magyar divattervező ruháját választotta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20150812-napsvgar-magyar-divattervezo-ruhajaban-jelent-meg-dolly-wells-szineszno-egy-filmpremieren.htmlÚjabb híresség választott magyar tervezésű ruhát: ezúttal Dolly Wells jelent meg egy Los Angeles-i premieren az egyik legkeresettebb magyar divattervező, Napsugár von Bittera darabjában.Trend--Nemcsak mi kínlódunk - a világsztárok is szenvednek a szépségért!http://www.life.hu/trend/20150810-szepeszeti-beavatkozasok-amin-a-sztarok-is-reszt-vesznek-courtney-cox-jennifer-aniston.htmlHa a szépségről van szó, a legtöbb nő bármire képes, ebbe pedig beletartoznak az extrémebbnél extrémebb eljárások is. Most összeszedtük azokat az extrém módszereket, amelyeket sok nő csak azért választ, mert abban bíznak, hogy segítségükkel olyanok lesznek, mint a sztárok.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.