Robert Pattinson FKA Twigs családtervezés baba eljegyzés menyasszony gyerekvállalás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sztárja egy nemrég adott interjújában elárulta: készen áll arra, hogy végre apa legyen!

Egyre komolyodik a dolog Robert Pattinson és kedvese, az FKA Twigs énekesnője között. Az Alkonyat sztárját, aki néhány hónappal ezelőtt jegyezte el Tahliah-t, a People magazin faggatta arról: gondolkodott-e már gyerekekvállaláson?

Forrás: AFP/Larry Busacca

Robert Pattinson és Tahliah Debrett Barnett tavaly ősszel jöttek össze, és bár eljegyzésük hírét hivatalosan nem erősítették meg, a külföldi híprortálok állítják: az énekesnő sok-sok gyűrűje közül az egyik bizony éppen az, amelyik bizonyítja szerelmük megpecsételését.

Eljegyzés ide vagy oda, a szerelmespár nagyon boldog együtt - korábban ITT meg is mutattuk, mennyire imádják egymást.

Kínos! Salma Hayek beszólt a gyerektelen nőknekhttp://www.life.hu/csalad/20150813-salma-hayek-beszolt-azoknak-a-noknek-akiknek-negyven-eves-korukra-nincs-gyerekuk.htmlValószínűleg előbb beszélt és csak azután gondolkzott a 48 éves Salma Hayek, amikor egy interjúban azt mondta: rémes, ha egy nőnek 40 éves korában még nincs gyereke. Még kínosabb, hogy 40 éves korábban még neki sem volt.CsaládOrigoRobert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjávalhttp://www.life.hu/intim/20150430-robert-pattinson-baratnoje-fka-twigs-meztelenul-furdozott-a-stylistja-tarsasagaban.htmlA színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog. Intim--Gyerekkel a Szigetre?! Hidd el, egy csöppséggel is jót bulizhatsz!http://www.life.hu/csalad/20150805-ne-mond-le-a-szigetrol-csak-mert-gyereked-van-csaladi-kempingben-a-szigeten-jatszohazzal.htmlGyerekkel is lehet fesztiválozni, nem kell azért otthon maradnod, mert szülő lettél. A Szigeten családi kempinggel várják a gyermekes családokat, úgyhogy nem kell kihagynod az év egyik legnagyobb buliját. Bemutatjuk a családi kempinget, ahol kicsik és nagyok is jól érzik magukat.CsaládOrigoEgy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20150325-fka-twigs-robert-pattinson-baratnoje-terhes-es-egy-salat-szul-legujabb-videoklipjeben.htmlErről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat.Kult--Te megmondanád, hogy ez egy kétgyerekes anyuka teste?http://www.life.hu/intim/20150801-abbey-clancy-modell-testerol-nem-lehet-megmondani-hogy-ket-gyerek-anyja.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Abbey Clancy, brit modellt két hónappal a szülés után már fürdőruhában fotózták egy divatanyaghoz. Most újabb gyönyörű kép látott napvilágot a sorozatból.Intim--Robert Pattinson tényleg csődbe ment?http://www.life.hu/sztarok/20150131-robert-pattinson-tenyleg-csodbe-ment.htmlA Twilight sztárja a hírek szerint nem tud bánni a pénzzel. Anyagi nehézségekkel küzd és közel van a teljes csődhöz - állíták a legújabb hírek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.