Ikertestvére szülte meg egy amerikai nő gyermekét

Forrás: Thinkstock -
mellrák terhesség ikertestvér diagnosztizálás gyermek megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Allison Ardolino Dinkelacker korábbi rákos megbetegedése miatt nem tudta volna kihordani gyermekét. Ikertestvére gondolkodás nélkül vállalta a béranya szerepét.

Allison Ardolino Dinkelackert néhány évvel ezelőtt harmadik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták. A most 40 éves nő akkor első terhessége 30. hetében járt, és teljesen összetört, amikor orvosai közölték vele: idő előtt világra kell segíteni születendő kisfiát, máskülönben nem tudják megmenteni az asszony életét.

Forrás: Thinkstock

6 év elteltével a New Yorkban élő Allison és a császármetszéssel született Dylan is egészséges, a nő és a férje azonban hiába szerettek volna újra gyereket, orvosai szerint Allison nem tudna újra szülni: mellrákját ugyanis korábban a terhesség alatt felszabaduló hormonok váltották ki, ezen kívül pedig a babát sem tudná kihordani.

Amikor kiderült a lesújtó hír, Allison ikertestvére, Dawn lépett és közölte: ő majd kihordja a gyermeket. A hölgy a mesterséges megtermékenyítés és a problémák nélkül lezajlott terhesség után augusztus 5-én adott életet Allisonék második gyermekének, aki a Hudson William nevet kapta. Allisonról és a még Hudsont Williamet váró testvéréről, Dawnról ide kattintvanézhetsz képeket.

Millió dolláros üzlet: nagyító alatt a béranyaság

Külföldön -a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság. Indiában annak idején külön otthont építettek azoknak az indiai nőknek, akik nyugati pároknak készültek gyermeket kihordani több millió dollárért cserébe. Hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkétide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.