Allison Ardolino Dinkelacker korábbi rákos megbetegedése miatt nem tudta volna kihordani gyermekét. Ikertestvére gondolkodás nélkül vállalta a béranya szerepét.

Allison Ardolino Dinkelackert néhány évvel ezelőtt harmadik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták. A most 40 éves nő akkor első terhessége 30. hetében járt, és teljesen összetört, amikor orvosai közölték vele: idő előtt világra kell segíteni születendő kisfiát, máskülönben nem tudják megmenteni az asszony életét.

Forrás: Thinkstock

6 év elteltével a New Yorkban élő Allison és a császármetszéssel született Dylan is egészséges, a nő és a férje azonban hiába szerettek volna újra gyereket, orvosai szerint Allison nem tudna újra szülni: mellrákját ugyanis korábban a terhesség alatt felszabaduló hormonok váltották ki, ezen kívül pedig a babát sem tudná kihordani.

Amikor kiderült a lesújtó hír, Allison ikertestvére, Dawn lépett és közölte: ő majd kihordja a gyermeket. A hölgy a mesterséges megtermékenyítés és a problémák nélkül lezajlott terhesség után augusztus 5-én adott életet Allisonék második gyermekének, aki a Hudson William nevet kapta. Allisonról és a még Hudsont Williamet váró testvéréről, Dawnról ide kattintvanézhetsz képeket.

Millió dolláros üzlet: nagyító alatt a béranyaság
Külföldön -a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság. Indiában annak idején külön otthont építettek azoknak az indiai nőknek, akik nyugati pároknak készültek gyermeket kihordani több millió dollárért cserébe. Hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkétide kattintva olvashatod el.