Pici, kerek és fogyott is: Szexi popót villantott Keleti Györgyi - Fotó!

popsi Facebook Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is indulhatna jobban a hét, mint egy feszes celebpopsival. Keleti Györgyi nyilvános közösségi oldalán osztotta meg a nagyvilággal a sajátját, megmentve ezzel sokak hétfő reggelét.

#sun #tan #blond #kerek #picike #fogytamis #promise #orias #body #blue #onlyone

Ezekkel a hashtagekkel látta el fényképét a 40 éves híresség, akinek idomaitól teljesen bevadultak kommentelői:

Forrás: Facebook/Keleti Györgyi

"Teljesen hibátlan vagy sok 20 éves éves aki fele annyi mint messze nem így néz ki!" - írta az egyik hozzászóló Keleti képe alá.

Nem ez az első eset, hogy a művésznőt (részben) fedetlenül láthatjuk. Legutóbb egy szál fehérneműben villantott hatalmas melleket. Ezt ide kattintva nézheted meg.

Hoppá! VV Seherezádé szexi képpel köszöntötte a napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20150816-vv-seherezade-bikinis-kepet-posztolt-facebookra.htmlEgyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem fél takargatni a nyilvánosság előtt. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huLemondanál a cukorról? Könnyebb, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150815-cukorfogyasztas-csokkentese-tippek-trukkok-az-egeszsegesebb-etrendhez.htmlHa nem vagy kifejezetten édesszájú, akkor is számtalan módon vihetsz be túl sok cukrot a szervezetedbe. Ez pedig meglátszik a súlyodon, a bőrödön, az emésztéseden és a közérzeteden is. Ha a következő 8 tippet megfogadod, egészen biztosan könnyebb lesz megválni a cukortól. Ez Zsír!ThinkstockMeccs közben szívott be Novak Djokovic, a világelső teniszező?http://www.life.hu/ez-zsir/20150816-novak-djokovic-vilagelso-teniszezo-fuszagot-erzett-a-meccsen.htmlA BBC számolt be róla, hogy a kanadai Montréalban jelenleg is zajló Rogers Cup férfi teniszverseny elődöntőjében támadtak problémái a fűvel Novak Djokovicnak, a világranglista vezetőjének.Ez Zsír!--Pazarlás! Évi 400 ezer tonna kaja a kukában!http://www.life.hu/ez-zsir/20150816-a-magyar-haztartasokban-evente-400-ezer-tonna-elelmiszer-romlik-meg-vagy-valik-feleslegesse.htmlAz MTI közölt összefoglalót a Tetra Pack Hungária Zrt. az NRC Piackutató Intézet bevonásával készített júliusi kutatásáról. Ebben említik meg azt a bődületes számot, hogy a Magyar Élelmiszerbank Adatai alapján a magyar háztartásokban évente 400 ezer tonna élelmiszer romlik meg, vagy válik feleslegessé. Ez Zsír!--Méretes hátsók vették be Hollywoodot - lassan leáldozik a fokhagymagerezd-popsik ideje?http://www.life.hu/ez-zsir/20150814-sztarok-akik-nagy-popsival-hoditanak-kim-kardashian-amber-rose.htmlPersze, hogy irigykedünk Alessandra Ambrosi apró, de kerek popsijára, Miranda Kerr vonalaira, JLo és Beyoncé formás hátsójára. De fellélegeztünk, amikor megláttuk Khloé Kardashian legújabb fotóit. A celebklán egyik oszlopos tagja hihetetlenül dögös, sportos, a feneke pedig gyönyörű - még női szemmel is. Pedig nem túl kicsi, sőt kimondottan méretes, de hogy formás, feszes, ahhoz kétség sem férhet. Íme négy nő, akiknek a popsija mellett még Beyoncé hátsója is kicsinek tűnik, mégsem bánnánk, ha ilyennek születtünk volna.Ez Zsír!--Edzés után, bikiniben, izzadtan is überszexi VV Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-vv-gigi-a-valovilag-egykori-szereploje-edzes-utan-bikiniben-izzadtan-is-uberszexi.htmlIsmét bikiniben mutatta meg dögös testét VV Gigi, amivel nem kevés lájkot gyűjtött be a Facebookon. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.