A kommentelők között hatalmas vitalavinát indított el, hogy helyesen járt-e el a fitneszguru: ültessük-e az asztalhoz kedvenc négylábúankat egy étteremben, vagy sem?

"Elvittük családi ebédre, mert a kutya is ember. A falatot elfogadja, de nem koldul. Idegentől nem tűri a simogatást. Szeretem..."

- írta Schobert Norbi a vasárnap készült fotója alá, amelyet közösségi oldalán osztott meg követőivel. A kommentelők pedig azonnal le is csaptak rá. Kattints ide a fotóért!

Forrás: Facebook/Rubint Reka

A fitneszguru egyaránt kapott hideget és meleget: míg egyesek egyetértettek Norbival, és helyeselték, hogy ilyen jól bánik az állatokkal, addig mások faragatlannak tartották, hogy egy étteremben az asztalhoz ülteti a kutyáját. "

A kutya édes, de nagyfokú neveletlenség egy étteremben székre ültetni. Oda azért rajtatok kívül más is jár, és hadd ne kelljen már egy kutya szaros feneke után székre ülnie. Otthon nyugodtan ültessétek az ebédlőasztalhoz" - vélekedett egy kommentelő, amit természetesen más sem hagyott szó nélkül: Kedves Norbi, ismeri a mondást? Minél több embert ismerek annál jobban szeretem az állatokat. Azok nem irigyek és nem rosszindulatúak!" Másoknak az szúrt szemet, hogy vasárnap étterembe ment a család: Pont vasárnap nem Réka főzött otthon? Pedig az egyik kedvenc helye a konyha, az edzőterem és a futópad után" - írta egyikük. Nem is hagyták szó nélkül a kommentelők a támadást: "Màskor is lehet főzni nem csak vasàrnap. Jòl tettétek Norbi, kell egy nőnek hogy ő elè tegyék az ebèdet ne ő tegye" - vélekedett egy másik hozzászóló. A teljes vitát Schobert Norbi hivatalos Facebook-oldalán olvashatod el a kép alatt - kattints ide érte!