Halle Berry 49 évesen is dögös macskanő - Fotó!

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Halle Berry Macskanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry megmutatta, micsoda dögös test lapul a ruhái alatt. Egy szál átlátszó felső takarta csupán a macskanő idomait.

Melltartójára csak egy teljesen áttetsző felsőt kapott fel Halle Berry, akinek 49 évesen is olyan alakja van, hogy a huszonéves nők megirigyelhetnék.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Jimmy Kimmel talk show-jának felvételét hagyta el a szexi szettben, és nemcsak fehérneműjét villantotta meg, de lelkesen integetett a fotósoknak azzal a kezével, amelyre egész frissen gyűrűt húztak. Természetesen a rá váró rajongók és a fotósok figyelme is inkább a ruhájára irányult.

ITT megnézheted, milyen jó formában van Halle Berry.

Frappáns videóval vágott vissza Heidi Klum Donald Trumpnakhttp://www.life.hu/trend/20150818-vicces-videoval-vagott-vissza-a-politikusnak-heidi-klum.htmlAz ingatlanmágnás azt nyilatkozta a The New York Times-nak, hogy a modell már nem igazán számít 10 pontos nőnek a szemében. A sztár igen viccesen reagálta le ezt a kijelentést.Trend--Így készült a nyaralásra Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20150818-hodi-pamela-berki-krisztian-kislanyanak-anyukaja-igy-keszult-a-nyaralasra.htmlForró nyári napokon különösen oda kell figyelni szervezetünkre, testünkre és a bőrünkre. Egy rosszul megválasztott naptej, helytelen étkezés vagy a kevés folyadékbevitel miatt a családi nyaralás rémálomba fordulhat át. Hódi Pamela imádja a nyarat, a napfényt és a strandolást - nyár végén kelt útra a csodálatos Maldív-szigetekre.Nemrég elárulta, hogyan is készült fel az utazásra.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/trend/20150807-5-kerdes-a-szepsegrol-janicsak-veca.htmlA 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Szexi képeken a Trónok harca hősnőjehttp://www.life.hu/trend/20150818-natalie-dormer-a-tronok-harca-sztarjarol-szexi-kepek-keszultek-egy-magazinba.htmlA nagy sikerű sorozat egyik legdögösebb színésznőjét, Natalie Dormert vetkőztette le néhány kép erejéig egy amerikai magazin.TrendOrigoÚj gasztroőrület Kínában: megérkeztek a rózsaszín hamburgerek!http://www.life.hu/trend/20150817-rozsaszin-hamburgerek-az-uj-orulet-japanban.htmlNem elég, hogy pink színben pompáznak, a reklám ígérete szerint még az ízük is hasonlóan rózsás.TrendOrigoCserpes Laura ebben a szettben vészelte át a brutális vihart: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-cserpes-laura-ebben-a-szettben-veszelte-at-a-brutalis-vihart-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, özönvíz csapott le az országra tegnap délután, amit persze a celebek sem úsztak meg. Tegnap még Dukai Regináért aggódtunk, Cserpes Laura azonban megnyugtatott minket, hogy ő bizony biztonságban volt az ítéletidő alatt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.