Berki Krisztián (exsportvezető) Hódi Pamela nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró nyári napokon különösen oda kell figyelni szervezetünkre, testünkre és a bőrünkre. Egy rosszul megválasztott naptej, helytelen étkezés vagy a kevés folyadékbevitel miatt a családi nyaralás rémálomba fordulhat át. Hódi Pamela imádja a nyarat, a napfényt és a strandolást - nyár végén kelt útra a csodálatos Maldív-szigetekre. Nemrég elárulta, hogyan is készült fel az utazásra.

„Fényvédelem. Imádom a nyarat és a napot. Szívesen pancsolunk Natival, de bőrünkre fokozottan odafigyelünk. Mielőtt napra indulunk, már előtte hangsúlyosabban odafigyelek az arc- és bőrápolásra. A természetes alapú krémeket részesítem előnyben, ügyelek arra, hogy parabén- és kőolajszármazék-mentes termékeket használjak. Odafigyelek az UV-B-sugárzásra, fontosnak tartom, hogy a nappali krémem is tartalmazzon egy 15-ös faktorú napvédőt. Natit 50 faktoros krémmel kenem be, én átlagos faktorú krémeket használok napozáshoz a szép, bronzos hatás miatt. Az erős napsugarak ellen megfelelő ruházattal, kalappal és minőségi napszemüveggel védem magunkat, ugyebár a strandszezon közepén senkinek sem hiányzik egy kis napszúrás."

Forrás: Hódi Pamela

Pamela a következőkre esküszik:

1. Bőrápolás

„Nincs kisimult bőr napi nyolc óra alvás nélkül, ezért igyekszem minél többet pihenéssel tölteni. Időt kell szánni a napi rendszeres és alapos radírozásra, és a napszaknak megfelelő krémek használatára.”

2. Étkezés

„Nyáron könnyű ételeket fogyasztok, ügyelek arra, hogy csak egészséges tápanyagokat vigyek be a szervezetembe, és kerülöm a kalóriadús ételeket. Chipset, cukros üdítőket, fehér lisztből készült ételeket nem vásárolok. Nyáron különösen figyelni kell arra, hogy ne terheljük túl a szervezetünket, hiszen teli hassal nyílt vízbe menni kimondottan veszélyes. Egy étkezésemet kiváltom egy csokis turmixitallal, de ha nassolni szeretnék, akkor is nyugodtan készítek egyet, hiszen glutén- és cukormentes, jobb, mintha megennék egy csokipudingot. Az étrendemet főleg a fehér húsok, teljes értékű gabonák, zöldségek és gyümölcsök teszik ki.”

3. Testmozgás

„Jelenleg a kislányom tart karban, folyamatosan vigyázok rá, és szaladgálok utána. Lépcsőn rengeteget lépkedünk, ez kitűnő testedzés. Ősszel bölcsődébe megy, így lesz időm lejárni az edzőterembe.”

Se veled, sem nélküled a Maldív-szigeteken: Szerelmes Berki-Pamela fotó!http://www.life.hu/intim/20150818-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szerelmes-fotot-posztoltak-a-maldiv-szigetekrol.htmlA celebpár egyszerűen nem tud leállni a poszolással, így luxusnyaralásuk minden pillanatát figyelemmel követhetik a rajongók. Kedd reggelre újabb képek árasztották el Instagram oldalaikat.Intim--Tökéletes izmokat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-berki-krisztian-sportolo-tokeletes-izmokat-villantott-a-maldiv-szigeteken-hodi-pamela-tarsasagban.htmlA sportoló egy szál szexi fehér fürdőnadrágban, dudorodó izmokkal pózolt a türkizkék tengerből kilibbenve, mindezt pedig Pamela dekoltázsa tette tökéletessé.Ez Zsír!--Hódi Pamela nem tud leállni a posztolással: Intim pillanatok a Maldív-szigetekrőlhttp://www.life.hu/intim/20150817-hodi-pamela-nem-tud-leallni-a-posztolassal-intim-pillanatok-a-maldiv-szigetekrol.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Berki Krisztián gyermeke anyjával nyaral a Maldív-szigeteken. Arról is értesültünk már, hogy a macsó csillagos ötösre gyúrta magát a nagy útra. Most azonban újabb fotó látott napvilágot.Intim--Még várat magára az újabb Berki-baba - Pamela mégsem terheshttp://www.life.hu/csalad/20150808-berki-krisztian-elso-gyermekenek-edesanyja-hodi-pamela-nem-terhes.htmlBár felröppentek olyan hírek is, melyek szerint Pamela terhes, Berki Krisztián leszögezte, nincs útban újabb trónörökös.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián meghitt fotón pózolt Pamelával – Most akkor együtt vannak?http://www.life.hu/csalad/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-meghitt-foton-pozolt-elozo-kedvesevel-pamelava.htmlBár az egykori pár álltja, már csak kislányuk köti össze őket, a Berki Krisztián által legutóbb posztolt családi kép másról tanúskodik.Család--Hódi Pamela teljesen kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20150615-hodi-pamela-teljesen-kiakadt-a-facebook-oldalan-natasa-zselyke-es-a-shake-je-miatt.htmlReagált az őt ért vádakra Berki Krisztián exe, és kifakadt a Facebook-oldalán.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.