terhesség Nkuya Sonia Sugarloaf kislány szerelem gyermekelhelyezés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sugarloaf együttes énekesnője a sok meghurcoltatás után - amit kislánya gyermekelhelyezési ügye miatt átélt - végre révbe ért, és új párjával közös gyermeküket várják.

Nkuya Sonia túl van a gyermekelhelyezési kálváriáján, kislánya vele maradhatott Magyarországon. Sonia időközben új párra lelt: Krisztiánnal két éve munka közben ismerkedtek meg egy étteremben, és novemberre várják első közös gyermeküket – írja a Story.

Forrás: RTLKlub

„Nagy az öröm, hogy még egy kislánnyal bővül a család, az ultrahang szerint ugyanis kislányunk születik. Már nevet is választottunk: Norina Niké” – lelkendezett a kismama.

Így pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150819-igy-pihen-gombos-edina-a-csaladjaval-bikini-naplemente-cuki-gyerekek.htmlTündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...CsaládNádai Anikó: "Ez tesz engem igazán boldoggá" - őszinte vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20150819-nadai-aniko-a-szules-utan-elarulta-hogy-attol-a-legboldogabb-amennyire-parja-buszke-kozos.htmlNádai Anikó nemrég született kisbabájával a kezdeti nehézségek után minden rendben van, már haza is engedték őket a kórházból. Család--Így nevelj sikeres felnőttet a gyerkőcödbőlhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-szuloktol-fugg-hogy-sikeres-felnott-lesz-e-gyerekeikbol.htmlMinden szülőnek az az álma, hogy gyerekéből egy napon boldog, sikeres felnőtt váljon. És bár a sikerre való nevelésnek nincs általános receptje - ki így, ki úgy próbálja gyermekét ösztökélni -, most úgy tűnik, azonosították azokat a tulajdonságokat, amik közösek a sikeres emberek szüleiben.CsaládThinkstockBen Affleck után szabadon: amikor a férj a dadust választjahttp://www.life.hu/csalad/20150817-abigail-murhhy-tortenete-amikor-a-ferj-a-dadust-valasztja.htmlNéhány hete robbant a hír, hogy a válását bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész. Affleck nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra - íme, egy hétköznapi asszony daduskálváriája.CsaládThinkstockHargitai Bea intim fotót posztolt - Megmutatta bájait?http://www.life.hu/csalad/20150818-hargitai-bea-playmate-intim-fotot-posztolt-eppen-amikor-gyermeket-anyatejjel-taplalta.htmlA playmate akkor is szexi, amikor kisbabáját éppen anyatejjel táplálja. Ilyen meghitt fotót még nem láthattunk Beáról.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegmutatta újszülött babáját a híres hollywoodi sztárpár: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150817-rachel-bilson-es-hayden-christensen-megmutta-ujszulott-csemetejet.htmlA 33 éves amerikai színésznő, aki leginkább a Narancsvidékből lehet ismerős, nemrég adott életet első gyermekének. Most pedig az első fotó is napvilágot látott a piciről.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.