Íme, Imogen Thomas nagy mellei és terhespocakja fürdőruhában – Fotók!

Forrás: Instagram/ Imogen Thomas -
mell pocak London park formás póz fürdőruha Imogen Thomas botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imogen Thomas szépségkirálynő, aki testi adottságai mellett leginkább különböző botrányairól híresült el, bikiniben mutatta meg formás testét.

A 32 éves modell és pasija, Adam Horsley második babájukat várják. A celebnőnek szépen formálódik a pocakja, amit dús keblei kíséretében meg is mutatott egy londoni parkban szombaton.

Forrás: Instagram/ Imogen Thomas

Íme, a kebelcsodák közelebbről:

Forrás: Instagram/ Imogen Thomas

Íme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépségethttp://www.life.hu/trend/20150824-szakallas-no-ujradefinialja-a-szepseget.htmlA szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.Trend--Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150824-sharon-stone-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.TrendOrigoLewis Hamilton bánhatja... Íme, a világ egyik leggyönyörűbb nője smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-nicole-scherzinger-smink-nelkuli-nyaralos-fotot-posztol.htmlLewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger posztolt egy olyan képet, amelyen minimálsminkben, hacsak nem teljesen festékmentesen mosolyog. Nos, továbbra is álomszép.Trend--Csipke és szőrme: Kimi Raikkönen kedvese hófehér miniben tündököl - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-csipke-es-szorme-kimi-raikkonen-kedvese-hofeherben-tundokol.htmlUgyan tele van a Forma-1 dögösebbnél dögösebb nőkkel, Minttu Virtanen azonban magasan veri a mezőnyt. Kimi Raikkönen gyermekének anyja ugyanis álomszép. Mindig.Trend--Tartós legyen és ragyogó - fedezd fel a szemhéjkrémek világát!http://www.life.hu/trend/20150818-szemhejkrem-kisokos-larion-oscar-tippjei.htmlEgyre népszerűbbek a szemhéjporok helyett a krémek, hiszen praktikusabbak, kényelmesebbek és nagyon könnyű dolgozni velük. Larion Oscar sminkmester elárulta, ő miért kedveli őket annyira. TrendThinkstockBronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.