Együtt filmeznek apukájukkal Zoe Saldana ikrei - Cuki videó!

Forrás: AFP/Carl Court -
ikrek film videó család Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja családját a hollywoodi színésznő Zoe Saldana, aki rendszeresen oszt meg bensőséges fotókat és videókat róluk közösségi oldalán. Így tett most is, amikor az ikrei együtt mulattak az apukájukkal.

A sztár egyik művész barátjával mondta ki a boldogító igent, és a házasság után a babavárás sem váratott magára. Tavaly decemberben megszülettek az ikrek, akikről azóta is számtalan alkalommal láthattunk felvételeket, bár a színésznő nagyon figyel arra, hogy az arcukat sose mutassa meg. Nemrég még az éppen hintázó ikrekről osztott meg egy fotót, most viszont egy közös filmezésről láthatunk videót. A két kisfiú irtó aranyos, ahogy apukájukkal együtt nézik a laptopon történő eseményeket. Kiakadt a cukiságfaktor!

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Zoe Saldana Forrás: AFP/Carl Court

Újgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleménythttp://www.life.hu/csalad/20150808-kinanak-kezd-elege-lenni-a-magamutogato-ujgazdag-fiatalokbol.htmlBiztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről. Nos, a kínai fiatalok úgy tűnik kimaxolják a vérlázító rongyrázás fogalmát.CsaládOrigoHatalmas idillben élvezi az anyaság minden percét Nádai Anikó http://www.life.hu/csalad/20150825-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-harmonikus-edesanya-es-megmutatta-hogyan-setal-kisfiaval.htmlAz RTL Klub sztárja egy parkban, hatalmas mosollyal az arcán, teljes boldogságban időzött kisfiával. Család--Mariah Carey tagadja, hogy terhes lennehttp://www.life.hu/csalad/20150825-mariah-carey-tagadja-hogy-terhes-lenne-milliardos-uzletember-baratjatol.htmlAz énekesnő néhány hónapja egy milliárdos üzletemberrel randizik, és máris szárnyra kaptak a pletykák, hogy Mariah a közös babájukat várja.Család--David Beckham fia örökölte apja vagányságát - Ő is motorra pattant!http://www.life.hu/csalad/20150824-david-beckham-kozepso-fia-motorra-pattant.htmlDavid Beckham igazi álompasi ehhez kétség sem fér. Úgy tűnik, a gyermekei is tovább viszik a szülők nagyszerű génjeit, és igazi nőcsábászok lesznek. CsaládOrigoPirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babájahttp://www.life.hu/csalad/20150824-pirner-alma-rudtanvilagbajnok-megdobbento-videot-posztolt-kisbabajarol-aki-eppen-a-hasaban-mozog.htmlA rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.CsaládOrigoNem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.