Kiderült, hogy vigyáz az alakjára Molnár Anikó

alak kutya fogyás Molnár Anikó felügyelet cuki evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fekete szépség felügyeli az egykori Nagy Ő fogyókúráját, így könnyen tudja tartani a "sokszor keveset" elvét.

Molnár Anikó az utóbbi időszakban jó pár kilót leadott, egyre vékonyabb. Az egykori szívtipró sztár egy különleges betegség miatt szabadult meg a súlyfeleslegtől. Most pedig az is kiderült, kutyusa vigyázz arra, hogy csak annyit egyen amennyi elő van írva.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

„Valaki vigyáz az alakomra" – írt a kép mellé Anikó.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqke
Versenytáncosból sikeres fitneszmodell - Nagy Marianna beleszeretett a test formálásábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-marianna-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-etkezesrol-meselt.htmlVajon hogyan és miért lesz egy profi versenytáncosból fitneszbajnok? Nagy Marianna életében évtizedekig főszerepet kapott a tánc, mígnem másfél éve bele nem szeretett a fitneszbe. A Life.hu sorozatában a csinos sportolónő edzésről, étkezésről és kitartásról mesélt. Érdemes tanulni tőle! Ez Zsír!OrigoAggódnak Szabó Zsófiért a rajongók – Úgy vélik, anorexiáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-szabo-zsofi-szinesznoert-aggodnak-a-rajongok-mert-ugy-velik-anorexias.htmlVékonyka arca miatt savazzák a kommentelők a színésznőt, aki hideget és meleget is kapott legújabb közösségi oldalára feltöltött fotója alatt.Ez Zsír!--Photoshoppal szedték le ismert plus size lányokról a kilókat, hogy fogyásra ösztönözzék őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-photoshoppal-szedtek-le-ismert-plus-size-lanyokrol-a-kilokat-hogy-fogyasra-osztonozzek-oket.htmlSokak számára a photoshop testesíti meg a mai szépségideált. Ezt közvetíti az a csoport is, amely ismert plus size lányokról retusálta le a pluszkilókat, hogy fogyásra ösztönözze őket.Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka újra edzésbe lendülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-edzesbe-lendult-es-nyujtas-kozben-fotot-posztolt.htmlVilágbajnok úszónőnk egy percet sem pihen, és még álmosan is nyújtógyakorlatokat végez.Ez Zsír!--Csodás vasárnapot! Egyszerre két tökéletes popsit posztolt Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150823-gigi-hadid-modell-es-baratnoje-igazan-elonyos-fotot-tettek-kozze.htmlGigi Hadid modell, és barátnője igazán előnyös fotót tettek közzé magukról a híresség Instagram oldalán.Ez Zsír!--Ez már bikinitest! Izmos hasat villantott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150824-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-elkepeszto-bikinialakot-villantott-a-nyaralasa-alatt.htmlAzt már ruhában is sejteni lehetett, hogy Pippa Middleton igazi bombaalakkal bír. A brit hercegnő 31 éves húgát nyaralása alatt kapták lencsevégre egy szál fürdőruhában.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.