Nane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) -
fashion week haj Bódi Sylvi hajfestés szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. 

Az egykori glammodell ugyanis platinaszőke hajjal pózol a Duna feletti teraszon. Rajongói is gyors találgatásba kezdtek: vajon Sylvi valóban ennyire drasztikusan megváltoztatta a külsejét vagy csupán egy paróka alá bújtatta sötét fürtjeit. Szerinted?

Bódi Sylvi szőke parókában Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

Ennél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huUpsz! Katie Holmes mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-elfelejtett-melltartot-venni-amikor-kislanyaval-surival-indult-setalni.htmlKatie Holmes-t legutóbb fogak nélkül láthattuk, ezúttal pedig égnek meredő mellbimbókkal indult útjára lányával az oldalán. Trend--Döbbenetes! Ellopták az arcképét és pólóra nyomtatták http://www.life.hu/trend/20150814-elloptak-az-arcat-es-polora-nyomtattak-pert-nyert-a-fiatal-fodrasz-melanie-armsden-akinek-arckepet.htmlMelanie Armsden, a 28 éves fodrász kisebb sokkot kapott, amikor egyik vedége átküldött neki egy fotót egy pólóról. A csatolmányt megnyitva ugyanis rájött: ő maga, illetve saját arcképe szerepel az áruházlánc által forgalmazott felsőkön. TrendOrigoBrutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll nekihttp://www.life.hu/trend/20150814-brutalisan-dogos-beyonce-enekesno-a-mellhangsulyos-felsoben-mindenet-kipakolta.htmlAzt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TrendOrigoAlexander Skarsgardot női ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20150805-alexander-skarsgardot-noi-ruhaban-kaptak-lencsevegre-a-voros-szonyegen-san-franciscoban.htmlBotrányos megjelenés: a világhírű Alexander Skarsgard női ruhában lépett a vörös szönyegre egy san fransisco-i eseményen.Trend--Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.