Németh Kristóf volt feleségével nyaralt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Németh Kristóf volt feleség szerelem Barátok közt nyaralás Törökország RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki azért tartott a színésszel, hogy az egész család együtt tudjon lenni és közös kisfiuk egyikük hiányától se szenvedjen. Kristófban azonban maradt hiányérzet, és azt is elárulta, miért.

Németh Kristófra hosszú idő után rátalált a szerelem, ő mégis volt feleségével nyaralt Törökországban, a Best magazinban pedig azt is elárulta, miért.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Jött velem nyaralni a fiam, az édesanyám, a fiam édesanyja a jelenlegi párjával meg az ő gyerekeivel. Tudom, hogy ez sokak számára furcsa dolog, de mi kiválóan tudunk így együtt lenni, barátságban. Lócinak is nagy öröm, ha mindketten ott vagyunk a közelében" – kezdte Kristóf, akinek kedvese, Judit nagyon hiányzott.

„Minden csodálatos lett volna, csak egyetlen szívfájdalmam volt, hogy az én egyetlen szerelmem nem tudott elkísérni minket" – tette hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.