Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkban

Forrás: Instagram / Palvin Barabara -
modell fotózás fotós Palvin Barbara Éder Krisztián New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.

A fiatalok évek óta nagyon jó barátságban vannak, és amint lehetőségük adódik, együtt is dolgoznak. Krisztián korábban már készített egy nagyszerű fotósorozatot kedvenc magyar modellünkről, amelyeken Barbi egytől egyig smink nélkül szerepel. Kíváncsian várjuk, most vajon milyen felvételek készültek.

Forrás: Instagram / Palvin Barabara

Naplemente, tengerpart, Florida - Így nyaral Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-alomszep-helyen-nyaral-az-rtl-klub-musorvezetoje-lilu.htmlAhogy már korábban megírtuk, Floridában tölti álomnyaralását az RTL Klub műsorvezetője, aki a családjával piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait. TV + SztárokOrigoMegfenyegették Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20150827-pasztor-anna-magyar-enekesnot-megfenyegettek-egy-facebook-bejegyzese-miatt.htmlAz Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. TV + Sztárok--Tóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150827-toth-gabi-anyagilag-is-tamogatja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.TV + Sztárok--Őrülten szexi új klipjében ÉNB Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-orulten-szexi-uj-klipjeben.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége dögös arany szerkóban lejt táncot első videoklipjében.TV + Sztárok--Micsoda bakiparádé - Őrülten vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-baki-video-orulten-vicces-jelenetek.htmlMindenkivel előfordult már, hogy nem úgy sikerült kiviteleznie bizonyos dolgokat, ahogyan elsőre eltervezte. TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal dörgölőzött Győzikéhez Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-bauko-eva-valosagshow-hosno-mellein-dekoltazsan-gyozike-is-elamult-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA két celeb az Ezek megőrültek! forgatásán parádézott együtt, az egykori vaóságshow-sztár pedig mindent bevetett a siker érdekében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.