Jessica Biel nem is akármilyen évfordulót ünnepelt!

Forrás: Instagram/Beverley Mitchell -
találkozó nosztalgia Hetedik mennyország Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évfordulót ünnepeltek az egykor népszerű családi sorozat, a Hetedik mennyország színészei. Az esemény bulijáról természetesen a szereplők sem hiányoztak.

Jessica Biel és Beverley Mitchell a Hetedik mennyország című sorozatban Mary és Lucy Camden szerepét játszották. A két lány most ismét találkozott, nem is akárhol és akármilyen apropóból, ugyanis a sorozatot 19 évvel ezelőtt kezdték el vetíteni és annak partiján futottak össze – írja a People. Beverly részt vett azon a rendezvényen is, amely Jessica új ruhakollekcióját is bemutatta, de előtte gyorsan lőttek egy közös szelfit is.

Beverley Mitchell és Jessica Biel Forrás: Instagram/Beverley Mitchell

A két színésznő a sorozat befejezése után sok évvel is jó viszonyt ápol; mindketten édesanyák lettek: Jessica Biel Justin Timberlake oldalán találta meg a boldogságot, első közös gyermekük áprilisban született meg, míg Beverley Mitchell idén már második babáját hozta világra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.