Egy falu, ahol a természet az úr - Hátborzongató képek

Kína természet növényzet kihalt helyek zöld halászfalu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kína hátborzongató szépségű halászfalujában az anyatermészet átvette a hatalmat. Éld át a természet alkotta vadregényes romantikát az alábbi lélegzetelállító képeket nézegetve.

A Sengsi nevezetű szigetcsoport Kínában a Jangce folyó torkolatánál fekszik. Az apró szigetek közül mindössze 18 lakható – itt található az alábbi mesebeli, elhagyott falu is.

Forrás: casavogue.globo.com

A megváltozott földrajzi és gazdasági körülmények miatt több halászfalu is az enyészeté lett, a leglátványosabb átalakulás azonban minden bizonnyal Goki szigetén ment végbe. Ebben az elhagyatott faluban annak idején halászok sürögtek-forogtak és keresték meg szorgosan napi betevőjüket, az elnéptelenedés után azonban a természet apránként visszakövetelte magának azt, ami mindig is az övé volt.

A teljesen elhagyatott házakat belepte a zöld, és a települést szinte teljesen magába olvasztotta az anyatermészet.

Nézd meg galériánkat, hátborzongató, de egyben csodálatos látvány, nem igaz?

/1508/A_z_l2015831204119Költöztesd be Marilyn Monroe-t az otthonodba http://www.life.hu/otthon/20150818-a-pop-art-lakberendezesi-stilus-enterior.htmlValami merész, egyedi, meghökkentő dizájnt szeretnél kialakítani otthonodban? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj a pop-art lakberendezési stílussal.OtthonOrigoFogadjunk, hogy ezt az 5 dolgot te sem szoktad takarítanihttp://www.life.hu/otthon/20150819-5-dolog-a-haztartasban-amit-elfelejtenek-megtisztitani.htmlTedd a szívedre a kezed: ugye a te lakásodban is vannak olyan rejtett, vagy kevésbé rejtett dolgok, amikről nagytakarítás közben egyszerűen elfeledkezel, vagy úgy gondolod, nem szorulnak takarításra. Pedig attól, hogy valami nem tűnik koszosnak, még hemzseghetnek rajta a bacik! Íme, az 5 leggyakrabban elfeledett dolog. Otthon--Sztárok, akik imádják a különleges lakberendezési megoldásokathttp://www.life.hu/otthon/20150818-sztarok-akik-imadjak-a-kulonleges-lakberendezesi-megoldasokat-es-enterioroket.htmlFoglalkozása: világsztár. Hobbija: lakberendezés. Íme öt híresség, akik odavannak a különleges enteriőrökért, és akik imádják saját kezűleg csinosítgatni az otthonukat. OtthonOrigoStílusos és gyerekbarát - Íme az ideális családi otthonhttp://www.life.hu/otthon/20150808-stilusos-es-gyerekbarat-ime-az-idealis-csaladi-otthon.htmlHa az embernek gyereke lesz, minden megváltozik körülötte, és ez alól az otthona sem kivétel. Az újdonsült szülők alig térnek magukhoz és már azt látják, hogy lakásuk inkább egy óvodára kezd hasonlítani, mint egy álomotthonra.OtthonOrigoKísértetjárás és furcsa legendák - Átok ülne a világ egyik leghíresebb rezidenciáján?http://www.life.hu/otthon/20150818-dakota-haz-ahol-john-lenonnt-lelottek-atok-ulne-a-vilag-egyik-leghiresebb-rezidenciajan.htmlA Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épületben a pletykák szerint évek óta szellemek kísértenek, de nem ez az egyetlen furcsaság, ami ezt a gyönyörű rezidenciát körüllengi. Otthon--A hónap színe - A légies pasztellrózsaszínhttp://www.life.hu/otthon/20150817-augusztus-honap-szine-a-pasztellrozsaszin.htmlA nyár utolsó hónapjának színe egy légiesen könnyű és visszafogott tónus, nem más, mint a pasztellrózsaszín. Ha te is odavagy ezért a végtelenül romantikus árnyalatért, inspirálódj képeinkből, és csempészd be az otthonodba.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.