Becsöngettek a sztárcsemetéknek - Így kezdték a tanévet

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
suli Kis Grófo Sarka Kata csemete iskola Ábel Anita gyermek Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf, Kis Grófo, Hajdú Péter és Ábel Anita is iskolába indultak gyermekeikkel, a cuki nebulók pedig úgy tűnik, egyelőre örülnek a tanév kezdetének.

Németh Kristóf és kisfia, Lóci együtt lazulgattak becsöngetés előtt az iskola kapujában. A kissrác igazi nagyfiú lett, édesapja pedig nagyon büszke rá.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Ábel Anita könnyek között kísérte el elsős kislányát az iskolába, aki életében először lépte át a tanintézmény kapuját. A cuki fotóért KATT IDE.

Kis Grófo fiától (Cino Grófótól) elolvadtunk! Annyira cuki, ahogy a hatalmas iskolatáskával a vállán mutatja, hogy minden rendben, jöhet a tanulás és a pajtásokkal való bandázás a suliban.

Forrás: Facebook/Kis Grófo

Sarka Kata kislánya, Noncsi trendi iskolatáskával és színes ceruza készlettel indult első nap a suliba. Az tuti, hogy Noncsi lesz az egyik legdivatosabb nebuló az osztályban. Később Hajdú Péter is csatlakozott feleségéhez, de ő már rutinosan, az iskolapadba ülve kapta le kislányát.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter
Mateklecke szülőknek - Jogszabályok, amit minden gyermekvállalás előtt álló párnak ismernie kellhttp://www.life.hu/csalad/20150831-tamogatasok-a-gyermekvallalashoz-tudnivalok-jogszavbalyok.htmlBabát terveztek? A közelmúltban nagyon sok olyan jogszabály született, amely gyermekvállalásra próbálja ösztönzi a fiatal párokat. Hogy egyszerűbben átláthassátok lehetőségeiteket, az alábbiakban lépésről lépésre végigvesszük a legfontosabb tudnivalókat. CsaládThinkstockGyorsan múlik az idő! Berki Natasa Zselyke már bölcsishttp://www.life.hu/csalad/20150901-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-oviba-vitte-ma-reggel-kislanyat-natasa-zselyket.htmlNatasa Zselykét ma reggel bölcsibe vitték a szülei, a kislány pedig cukiskodott egyet édesapja mögött a hatalmas verdában.CsaládOrigoMegmutatta gyönyörű unokáját Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/csalad/20150901-pierce-brosnan-szinesz-megmutatta-gyonyoru-unokajat.htmlTündéri nagypapa a 007-es: Pierce Brosnan szívesen büszkélkedik bűbájos unokájával, akit most mutatott meg először a nagyvilágnak. Család--Roberto konyhája: Pillecukros, fehér csokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlette volna ezt a fehér csokoládés költeményt, mint a szerelem? Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem, majd kavartam, és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokoládé-krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoMicsoda? Mariah Carey ruhában medencézik!http://www.life.hu/csalad/20150831-mariah-carey-ruhaban-pancsol-a-kislanyaval-a-medenceben.htmlA világsztár a jelek szerint már nem mutogatja magát olyan bőszen, és inkább eltakarja a bájait. Így tett legutóbb is, amikor közösen csobbant egyet a kislányával.CsaládOrigoGyógyszerezi magát terhessége alatt Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20150831-kim-kardashian-kikelt-magabol-egy-gyogyszer-mellekhatasai-miatt.htmlA 6 hónapos celebnő mindenkit meglepett, amikor egy gyógyszeres dobozzal pózoló képet osztott meg Instagram oldalán.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.