Tatár Csilla 12 kilót hízott a várandósság alatt

súly terhesség műsorvezető kisbaba Tatár Csilla család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a saját blogján jelentette be a fantasztikus hírt: még az idén anyuka lesz. Azóta több képpel is meglepte a rajongókat, amin boldog és gyönyörű kismamaként mosolyog a kamerának. 

Csilla szinte sugárzik a boldogságtól, és örömmel veszi a terhességgel járó kihívásokat. A kismama több mint 12 kilót hízott az utóbbi hónapokban, amit fotó formájában most meg is mutatott a követőinek. A bejegyzés mellé csak ennyit írt: "A védőnők kegyetlenek. Minden kismamát ráállítanak a mérlegre! Eddig 12 kiló és állítólag most jön a java!"

Tatár Csilla Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Reformételek a menzán, de mi lesz azután? http://www.life.hu/ez-zsir/20150902-iskolai-menza-2015-egeszsegesebb-ebedet-kapnak-a-gyerekek-szeptembertol.htmlSzeptembertől egészségesebb és a korábbinál változatosabb reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek a bölcsődékben, óvodákban, iskolai menzákon. Az csak pár hét múlva derül ki, hogy első körben hogy fogadták az iskolások a változásokat, de addig is megkérdeztük a Life.hu dietetikus szakértőjét a reformételekről és a lehetséges problémákról. Ez Zsír!ThinkstockNagy Milán fitneszmodell: Képes vagyok rá, hogy világbajnok legyek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-milan-fitneszmodell-edzesrol-etkezesrol-mozgasrol-meselt.htmlMég csak 22 éves, de már pontosan tudja, mivel akar foglalkozni, és megtanulta azt is, mennyire fontos a test karbantartása. Számára nincs lehetetlen, és látva iszonyú kitartását és fejlődését, könnyen lehet, hogy ő lesz a következő magyar fitmodel-világbajnok. Nagy Milánt edzésről, étkezésről és nehézségekről faggattuk a Life.hu sorozatában. Ez Zsír!OrigoEjha! Gáspár Evelin megvillantotta combjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150901-gaspar-evelin-megvillantotta-combjait.htmlGáspár Evelin szeptember első napján egyelőre még nem az iskolapadban ül, hanem egy medencében pancsikol.Ez Zsír!OrigoA szőlő hasznosabb, mint gondolnád - fogyaszd bátran mindennap!http://www.life.hu/ez-zsir/20150827-szoloszezon-ezert-erdemes-szolot-enni-eletmod-es-egeszseg.htmlHa ősz, akkor szőlő, idén pedig a nagy meleg miatt remek termés várható. Fogyózol, ezért kizárod az étrendedből? Ne tedd, a szőlő a diéta alatt is jó választás – most megtudhatod, miért érdemes naponta egy-két fürtöt elfogyasztanod!Ez Zsír!ThinkstockSzabadulj meg a nyári pluszkilóktól - egyél finomságokat a fogyás érdekében!http://www.life.hu/ez-zsir/20150901-fogyas-es-dieta-mit-erdemes-enni-ha-fogyni-akarunk.htmlHa te is a rendszeres fogyókúrázók táborába tartozol, akkor biztosan jól tudod, hogy az állandó éhezésnél számtalan jobb és okosabb megoldás létezik a súlyvesztésre. A szeptember eleje kicsit olyan, mint január 1., hiszen lassan vége a kerti partiknak és a "nyaralás alatt nem számít a kalória" és hasonló beszólásoknak; itt az ideje visszatérni a rendes kerékvágába. Ebben segítünk most egy kicsit!Ez Zsír!--Hosszabítsd meg az életed, és tanulj meg helyesen lélegezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20150831-jogaiskola-a-jogaklikkel-hosszabitsd-meg-az-eleted-tanulj-meg-helyesen-lelegezni.htmlGyerekkorban még legtöbbünknek nem okozott problémát mélyeket lélegezni, de vajon miért válhat a légzés felnőtt fejjel felületessé? A tüdő kapacitásának csak kis százalékát használjuk ki; a mozgásszegény, stresszes városi életmód miatt szinte csak pihegünk. A sok ülés és a rossz tartás is rontja a légzés minőségét, és betegségekhez vezet. Pedig ha hiszed, ha nem, sok mindentől megóvhatod magad a helyes légzéssel! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.