Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
Pippa Middleton terhesség Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg rosszullét Sarolta hercegnő György herceg várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb értesülések szerint nem vesztegette az időt a hercegi pár: Katalin hercegné alig 3 hónappal a kis Sarolta hercegnő születése után ismét babát vár.

Az első hallásra kevésbé hihető hírt az OK! magazin írta meg a Star forrásai alapján. A két lap tények olyan sorát állította fel egymás után, amelyek rámutatnak: Katalin hercegné már a következő kis trónörökössel várandós.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Vilmos herceg hitvese ugyanis mostanában látványosan hanyagolja teendőit. Legutóbb például húga, Pippa Middleton kísérte el Vilmost egy esküvőre, amelyet a hercegné az utolsó pillanatban visszamondott, Erzsébet királynő pedig egyenesen ráparancsolt Katalinra, hogy legyen rekordidejű uralkodását megünneplő vacsorán.

Drámai vallomást tett Harry herceg unokahúgáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150831-harry-herceg-bevallotta-hogy-rossz-nagybacsi-mert-nem-volt-ott-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlA hercegnek a mai napig fájó pont, hogy nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén.Család--Parádés visszatérésre számíthatunk Harry hercegtőlhttp://www.life.hu/news/20150903-harry-herceg-is-reszt-vesz-az-angol-legiero-emlekrepulesen.htmlA brit trónörökös hamarosan hazatér afrikai szolgálatából, és nemsokára a levegőben láthatják viszont alattvalói az angol légierő emlékrepülésén.News--Katalin hercegné retteg, hogy Diana sorsára juthttp://www.life.hu/csalad/20150828-katalin-hercegne-fel-hogy-diana-sorsara-jut-hazassagi-gondjai-miatt.htmlKatalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. CsaládAFPKilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20150902-angelina-jolie-kilepett-diana-hercegne-kedvelt-jotekonysagi-alapitvanyabol.htmlA világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.News--Le akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Kokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-jack-nicholson-vilaghiru-filmszinesz-kokainnal-kinalta-a-hercegnot-derult-ki-egy-oneletrajzi.htmlKokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.