Kivillantotta köldökét Nyári Dia, a Barátok Közt sztárja

Nyári Diana dögös szoknya crop top Barátok közt Sugarbird outfit RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok Közt sztárja az RTL Klub 18. születésnapi bulijára szexi fekete-fehér outfitben érkezett.

Nyári Dia, aki nyáron szakított a párjával, szexi szerelésben pózolt a fotósoknak. A híresség a nyár egyik nagy slágerét, egy hasvillantós dögös crop topot választott a földig érő „A” vonalú szoknyához, amit a Sugarbird csapata álmodott meg.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu
/1509/V_gte2015941316Őrülten szexi, és élvezi - Boldog szülinapot, Beyoncé!http://www.life.hu/trend/20150902-beyonce-knowles-szuletesnap-10-dolog-amit-imadunk-az-enekesnoben-jay-z-felesegeben.htmlMég csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül összeszedtük, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t. Trend--Alig lehet ráismerni! Slamposan tiltakozott Emma Thompsonhttp://www.life.hu/trend/20150903-emma-thompson-szineszno-lepukkanva-es-slamposan-jelent-meg-egy-tiltakozason.htmlSzedett-vetett öltözékben kampányolt az önzés és a kapzsiság ellen a brit színésznő Londonban.Trend--Nagyon merész! Rihanna elfeledkezett a melltartórólhttp://www.life.hu/trend/20150903-rihanna-enekesno-melltarto-nelkul-meztelenkedik-a-dior-legujabb-kampanyaban.htmlNem sokat hagyott a képzeletre Rihanna a Dior legújabb kampányában. Az énekesnő Instagramján osztotta meg a szuperdögösre sikerült képeket.Trend--Először beszélt ellopott, retusálatlan képeiről Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150903-cindy-crawford-szupermodell-kiszivargott-retusalatlan-kepeirol-beszelt.htmlEmlékeztek még Cindy Crawford Photoshop-mentes, fehérneműs fényképére, amely annak idején az egész internetet felrobbantotta? A 49 éves szupermodell először nyilatkozott arról, mit érzett, amikor szembesült a lopással.Trend--Hercegnőnek öltöztek a világsztárok a 72. Velencei Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150903-72-velencei-filmfesztival-ott-volt-alessandra-ambrosio-diane-kruger.htmlMegkezdődött a 72. Velencei Filmfesztivál, a színésznők pedig láthatóan élvezik az európai vörös szőnyeges eseményt. A legtöbben elővették királynői énjüket is - mutatjuk, ki miben hódított!TrendAFPBátran vállalja arcát smink nélkül Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150902-cinthya-dictator-smink-nelkuli-fotot-posztolt-1.htmlA TV2 egykori sztárjától már megszokhattuk, hogy extrém fotót posztol. Nos, most is ezt tette. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.