Szorcsik H. Viki: "Bármi is történik, én a végsőkig fogok harcolni a gyerekeimért"

TV2 látogatás gyerekek Szorcsik H. Viktória bántalmazás féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves színésznő küzd azért, hogy visszakaphassa két gyermekét, de nem akar visszatérni abba a házba, ahol párja a kicsiket neveli.

A Jóban Rosszban egykori színésznője két gyermekéért küzd, akikkel három hete nem találkozott, miután exe egy láthatás után nem adta vissza őket. Viki azóta elmesélte, hogy kapcsolata gyermekei apjával már évek óta válságban van a sok féltékenykedés miatt, sőt a férfi nemrégiben helyben is hagyta. "Az konkrétan nem igaz, hogy vert, de megütött és oldalba rúgott" – tisztázta az Aktívban a fiatal édesanya.

"A múltkor a kislányom beteg volt, őt nem engedték ki hozzám, viszont a fiamat el akartam vinni egy fél órára, de csak egy játékboltig jutittam, máris hívtak, hogy vigyem vissza, különben rendőrt hívnak rám. Nem akartam balhét, visszavittem. Bármi is történik, én a végsőkig fogok harcolni a gyerekeimért, és sosem fogom feladni. " - mondta a Life.hu-nak a színésznő.

VV Aurelio milliókat nyert a Totónhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-vv-aurelio-ismet-milliokat-nyert-a-valovilag-egykori-gyoztesenek-telitalalata-volt-a-toton.htmlHihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.TV + Sztárok--Váratlan lánykérés az 1 perc és nyersz adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-lanykeres-az-rtl-klub-1-perc-es-nyersz-adasaban-okros-timi-parja-makra-szabolcs-meghato-pillanatai.htmlBacsó Gergely az játék 5. szintjének teljesítése után a garantált egymillióval a zsebében, kedvese kezét is megkérte, aki örömkönnyek között igent mondott.TV + Sztárok--Ábel Anita új műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-abel-anita-szineszno-musorvezeto-uj-musort-kapott-az-atv-kepernyojen-a-no-haromszor-cimu-beszelgetos.htmlA műsorvezető új csatornán debütál, egy csajos, beszélgetős műsorban.TV + Sztárok--Taylor Swift lett a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-taylor-swift-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlElképesztő: 45,5 millióan követik Instagramon a világhírű énekesnőt, ezzel pedig hivatalosan is véget ért Kim Kardashian uralkodása a népszerű képmegosztó oldalon.TV + Sztárok--"Rékasi Károly elesett"http://www.life.hu/sztarok/20150908-a-life-bulvarkokteljaban-rekasi-karoly-sarka-kata-vajna-timi-cinthya-dictator.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét egy csokorba szedte az elmúlt napok legizgalmasabb sztárhíreit. Sarka Kata óriásplakáton, Vajna Timi gyémámtok között pózolt, Rékasi Károly pedig esésével került be ismét bulvárkoktélunkba. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagentába csomagolvahttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20150908-magentaba-csomagolva.htmlMobil, TV, internet és telefon: együtt még jobb!Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.