Meztelen, pocakos képpel nosztalgiázik Fábián Anita

Forrás: TV2 -
színésznő Jóban Rosszban TV2 sorozat meztelen várandós Fábián Anita terhes gyermekvárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Szilviája közösségi oldalán osztotta meg a róla készült, eddig sosem látott fényképét, amelyen kislányával, Pipivel volt várandós. 

Elmondása szerint nagytakarítás közben bukkant rá Fábián Anita arra a fekete-fehér fotóra, amelyen még kislányát, Pipit hordta a pocakjában.

Nagytakarítok Pipinel es olyan képeket találtam,hogy leesik az állam:-))))Pipi egy titkos kis fenykep gyűjteményt halmozott fel:-)))) /a többit később mert be kell fejeznek a takarítást/

Posted by Anita Fábián on 2015. augusztus 28.

A Jóban Rosszban sztárja, aki számára nem idegen az aktfotózás műfaja, a fénykép alatt jegyzi meg, hogy itt már éppen a 8. hónapban járt gyermekével, aki "pici baba volt, 2550 dekagrammal született." Fábián Anita lánya, akit válása óta egyedül nevel, azóta hatalmasat nőtt: az idén ötödik osztályba lépett lány már a TV2 népszerű napi sorozatában is feltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.