Így küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke videó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.

Az ennivalóan aranyos Berki Natasa Zselyke nagyon öntudatos kis hölgy: nem engedi, hogy segítsenek neki felmenni a lépcsőn, inkább egyedül küzd meg a nagy feladattal.

Mosolyogva kapaszkodik fel a fokokon, látszik rajta, hogy nagyon büszke magára, ahogy anyukája, Hódi Pamela is büszkén osztotta meg a videót a rajongókkal.

Nem lehet segíteni Neki felmenni a lépcsőn mielőtt megszólnátok a haját, szétszakadt a kocsiban a hajgumi, de orvosultuk átöltözés közben nyugi☺️

Posted by Hódi Pamela - hivatalos oldal on 2015. szeptember 11.
Kistestvér születik! 10 tipp, amivel felkészítheted a gyerkőcöt!http://www.life.hu/csalad/20150910-igy-keszitsd-fel-gyerekedet-a-kistestver-erkezesere.htmlBármilyen korban is legyen az elsőszülötted, mindenképpen nagy változás lesz neki az új baba érkezése. Egy kis odafigyeléssel azonban elérheted, hogy könnyebben vegye az akadályokat, és szeretetteljes kapcsolat alakuljon ki közöttük már a legelején.CsaládThinkstockLiptai Claudia: "Panka nem elkényeztetett sztárcsemete"http://www.life.hu/csalad/20150910-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-panka-nem-elkenyeztetet-sztarcsemete.htmlA TV2 műsorvezetője elárulta, kislánya egy örökmozgó energiabomba, aki nyitott a világra és egyáltalán nem szállt el attól, hogy híres szülei vannak.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huCsaládi fotókat tett közzé Justin Timberlake - Kiakadt a cukiságmérő!http://www.life.hu/csalad/20150910-justin-timberlake-uj-kepeket-mutatott-a-kisfiarol-aki-egyszeruen-tunderi.htmlA világhírű énekes Jimmy Fallon műsorába vitte magával a kisfiáról készült felvételeket, amin még a büszke édesanya, Jessica Biel is szerepel. CsaládJön a baba! Oláh Gergőéknél érkezik a harmadik gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20150910-olah-gergonek-es-felesegenek-ujra-gyereke-lesz.htmlAz X-Faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő hamarosan háromszoros apuka lesz. Sokáig titkolták felesége terhességét, de végre megosztották a világgal az örömhírt.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSütő Enikő tizenegyszer volt terhes, de soha nem született gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150910-suto-eniko-tizenegyszer-volt-terhes-es-tizenegyszer-vetelt-el.htmlÉlete egy nehéz időszakáról mesélt Sütő Enikő, aki elárulta, tizenegyszer volt várandós, de minden gyermekét elvesztette a második-harmadik hónapban. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen tündéri nagypapa Pierce Brosnan - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150909-pierce-brosnan-kozos-kepet-keszitett-az-unokajaval.htmlA világsztár unokája még június 29-én látta meg a napvilágot, és a Marley May Cassandra nevet kapta. Brosnan rettentően büszke, és örömét meg is osztotta a rajongókkal. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.