Horváth Éva csodás ruhákba csomagolta tökéletes testét: Íme!

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
fotó Horváth Éva szett csinos ősz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető már nagyon várja az őszi hónapokat, ezért egy elképesztően csini őszi szettet rakott össze, amit most a rajongói is láthatnak. 

Az egykori szépségkirálynő egy igazán stílusos szettel rukkolt elő a hivatalos Instagram oldalán. Kötött pulcsiban, magassarkúval, és egy hatalmas lencséjű barna napszemüveggel pózolt a kamerának. Már csak egy fekete kalap hiányzik a képről. Csini!

Forrás: Instagram/evahorvathofficial
Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockBugyiban villantott virslilábakat Iszak Esztihttp://www.life.hu/trend/20150914-iszak-eszti-virslilabakat-villantott-szardinian.htmlA műsorvezető nem hanyagolja rajongóit szardíniai nyaralásán sem. Ezúttal egy klasszikus virslilábfotóval köszöntött minket a mesés tengerpartról.TrendOrigoNádai Anikó fáradtan is gyönyörű - Sugárzó fotó a fiatal anyukárólhttp://www.life.hu/trend/20150914-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-faradtan-is-gyonyoru-kismama.htmlSmink nélkül, álmos fejjel szelfizett a kismama, akit ugyan kisfia lefáraszt éjszakánként, ezt azonban egy cseppet sem bánja, mert imádja őt.TrendOrigoPippa Middletonnak istenien áll a kékhttp://www.life.hu/trend/20150913-katalin-hercegno-huganak-pippa-middletonnak-nagyon-jol-all-a-kek.htmlPippa Middleton csodásan festett a minap Gordon Ramsay estélyén.Trend--Különleges modellek léptek kifutóra a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-a-down-szindromas-madeline-stewart-es-a-kar-nelkuli-rebekah-marine-a-new-york-i-divatheten.htmlSzerencsére a divat már rég nem csak a tökéletességről szól - ezt bizonyítja az is, hogy két nem szokványos modell léphet kifutóra New York-ban.Trend--Új frizurával tért vissza Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20150913-katalin-hercegne-uj-frizuraval-tert-vissza-teendoihez.htmlA mosoly a régi, de a frizurája más lett a kétgyermekes édesanyának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.