Gyermekvállaláson gondolkodott a Szex és New York sztárja, Kim Cattrall

Forrás: AFP/Cindy Ord -
gyermekvállalás szülő Szex és New York Kim Cattrall gyermektelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár saját gyermeke nem született, a Szex és New York sztárja ennek ellenére mégis édesanyának érzi magát - árulta el egy nemrég adott interjújában.

Támadónak érzi a gyermektelen kifejezést Kim Cattrall - árulta el az immár 59 éves színésznő a BBC Radio 4-nak adott interjújában.

Forrás: AFP/Cindy Ord

5 nő a moziból, akinél életforma a függetlenség

A Szex és New York csapatának első számú szinglije a forróvérű, szexmániás és nagytermészetű Samantha (Kim Cattrall), aki ki nem hagyná a világ összes jó pasiját csupán egyetlen hím kedvéért. Ám nem ő az egyedüli női karakter a filmvásznon, akinél az egyedülállóság elvi kérdés: a Life.hu ITT gyűjtötte össze a legemlékezetesebbeket.
Hoppá! Így fest fürdőruhában az 50 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150828-sarah-jessica-parker-szineszno-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-ibizan.htmlEzúttal nem a vörös szőnyegen ejtett minket ámulatba a sztár, hanem ibizai nyaralásán, ahol csak egy egyszerű fekete fürdőruhát viselt, mégis szuper jól nézett ki.Trend--Rajongók, figyelem! Elképesztő dolog derült ki a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-sarah-jessica-parker-nem-akarta-eljatszani-carrie-bradshaw-szerepet-a-szex-es-new-yorkban.htmlSarah Jessica Parker hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett.TV + Sztárok--Kristin Davis kapcsolta fel az Empire State Building fényeit New Yorkbanhttp://www.life.hu/news/20150622-kristin-davis-a-sex-es-new-york-sztarja-kapcsolhatta-fel-az-empire-state-building-fenyeit-new.htmlA Szex és New York sztárjának különleges élményben volt része: ő kapcsolhatta fel New York legmagasabb épületének fényeit.News--Most átélheted a Szex és New York-életérzést - Akár te is beköltözhetsz a híres írónő luxusapartmanjábahttp://www.life.hu/otthon/20150806-aruljak-a-szex-es-new-york-ironojenek-candace-bushnellnek-a-luxus-apartmanjat.htmlEgy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük.OtthonOrigoEgy újabb szingli angyallal kevesebb - eljegyezték Candice Swanepoelthttp://www.life.hu/intim/20150814-victorias-secret-candice-swanepoelt-eljegyezte-hermann-nicoli.htmlFogynak a meghódítható angyalok - most egy újabb szexi modellt jegyzett el kedvese. Intim--A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattálhttp://www.life.hu/kult/20150624-amiket-ne-tanulj-meg-a-szex-es-new-yorkbol.htmlBár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.