Bikavadító, bordó miniben és hosszú csizmában szexizik Lola

alak szexi ruha Lola öltözet csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hű, micsoda bomba alak! Lola nem félt megmutatni formás combjait.

A nemrég szinglivé lett Lola igencsak őrjítően néz ki ebben a szettben. Bikavadító, bordó miniruhát és szexi, fekete, térdig érő csizmát húzott. Egy ilyen összeállítást ki ne örökítene meg? Szerencsére Lola is megtette, mi pedig megmutatjuk, mert érdemes.

Ilyen pasira vágyik Lola

Az énekesnő nemrég elmesélte, milyen számára a tökéletes pasi, a Life.hu cikkéből megtudhatod a részleteket.

Forrás: Instagram/ Lola
Radics Gigi Zoób Kati ruhakölteményében tündökölt Caramel esküvőjén: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-radics-gigi-zoob-kati-ruhakoltemenyeben-tundokolt.htmlRadics Gigi lélegzetelállítóan festett Caramel esküvőjén. Csodálatos ruhát választott magának.Trend--Ők a Hódi Pamela hasonmásverseny lányai - Íme a csoportkép!http://www.life.hu/trend/20150911-hodi-pamela-megtalalta-hasonmasat.htmlHódi Pamela egy csokornyi lánnyal vette körbe magát Instagram-fotóján. Az egyiküket nagy megtiszteltetés érte.TrendOrigoGáspár Evelin megvillantotta húsos ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150910-gaspar-evelin-uj-szelfit-posztolt.htmlHol másutt szelfizhetett volna Gáspár Evelin, mint a család valamelyik luxusverdájában?TrendOrigoMég mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--A családon belüli erőszak nyomait tetoválással tünteti el a művészhttp://www.life.hu/trend/20150907-tetovalasokkal-fedi-el-az-eroszak-nyomait-egy-tetovalo-muvesz.htmlA sebhelyek egy életen át emlékeztetik az embereket arra, hogy mi történt a testükkel. Egy tetoválóművész, Flavia Carvalho épp ettől szeretné megkímélni azokat, akik családon belüli erőszak áldozatai voltak.Trend--Dukai Regina tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20150902-dukai-regina-tetovaltatott.htmlDukai Regina beújított egy díszt a testére, amit meg is mutatott közösségi oldalán.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.